Communicatiebureau Mei-Concepts

refreshing instore & outdoor communications

Mei-Concepts bestaat uit een klein enthousiast team. Wij bieden u een persoonlijk contact waarbij flexibiliteit vanzelfsprekend is. Klantenbinding begint bij een geslaagde eerste indruk op de winkelvloer. Hoe u in die eerste kostbare minuten precies dat overbrengt wat u wenst, daar adviseert Mei-Concepts u graag over. Verwacht van ons geen dertien-in-een-dozijnaanpak, maar wel: creatieve, effectieve en kostenefficiënte totaalconcepten.

Uw aanspreekpunt voor landelijke communicatie

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Denk maar eens aan de coördinatie van het zoeken naar leveranciers, de juiste inkoop, het toetsen van de kwaliteit, contact met organisaties en instellingen en eventueel het aanvragen van vergunningen.

Mei-Concepts verzorgt dit voor u van intake tot implementatie. Waarbij de projectmanager zorgt voor het bewaken van budget, kwaliteit en deadline. Na afloop evalueren wij het project graag met u.

Onze diensten

Specialist in landelijke communicatie

Onze klanten

Welke klanten gingen u voor?

Maak kennis met ons team

Projecten

Bekijk onze laatste projecten

Projecten-website- Porsche Gelderland etaleren- 355x355px

Voorjaarsetalage Porsche Gelderland

Merkbeleving zit in de kleine dingen. Porsche is een merk waar de merkemotie in de showroom ruimschoots aanwezig is. De Porsche Shop neemt in de showroom van Porsche Centrum Gelderland een belangrijke rol in als ondersteuning van het merk Porsche en wat het allemaal te bieden heeft. Wij hebben in opdracht van Porsche Centrum Gelderland de Porsche Shop weer geëtaleerd met nieuwe producten en aangekleed met de juiste sfeer decoratie. Laat de lente maar komen!

Website-Hyundai-355x355px-(3)

Hyundai digitale showroom

Voor Hyundai Motor Nederland hebben wij een totaalplan gemaakt betreffende de integratie van de nieuwe digitale communicatie in de showrooms van Hyundai.

200.413-Toyota-Louwman-Fietsen-display_355x355

Concepting displays Fietsvoordeelshop

Voor Fietsvoordeelshop een mooi concept mogen bedenken voor verschillende fietsendisplays. De vraag van de klant was: denk na over een voorstel/ontwerp voor een display waar de Fietsvoordeelshop met de juiste emotie zijn producten kan presenteren in de showroom van de Toyota-dealer in Nederland.

Inspiratie

Laat u inspireren

Printer sticker

Hyundai introductie i20 event

Peugeot showroom

Xerox

Hyundai event Hilversum

Mitsubishi

Dealerconventie Hyundai

Kia raamstickers

Peugeot presentatie

Opel Corsa

Hyundai lounge

Highway cafe

Onze partners

Contact

Neem contact met ons op

Als instore-communicatiespecialist onderstreept Mei-Concepts het belang van een goede omgangsvorm met de klant. Persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid staat bij ons voorop. Daarnaast denken wij dat een prettige werksfeer binnen de organisatie ook afstraalt op de klant. Bij ons kunt u altijd rekenen op een enthousiast team en een doeltreffende manier van werken.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Mei-Concepts
Frans Halslaan 23E
1231 BB Loosdrecht

Tel: 035-582 22 70
E-mail: info@mei-concepts.nl

Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Woonplaats

    Uw bericht