Welkom bij Gebrema Handelsonderneming

Welkom bij Gebrema Handelsonderneming – meer dan alleen een leverancier van bevestigingsmaterialen. Wij combineren inkoop met productie-expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om standaard DIN-producten of maatwerk specials, met onze achtergrond in hoogwaardige metaalproductie garanderen we kwaliteit en precisie.

over ons

Familiebedrijf sinds 1950

Met een rijke historie die teruggaat tot 1950, heeft Gebrema Handelsonderneming een diepgaande ervaring opgebouwd. Onze toewijding aan maatwerk in prijs, product en levertijd weerspiegelt ons begrip van de unieke aard van uw vereisten. Bij Gebrema Handelsonderneming zetten we uw uitdagingen om in kansen.

Als een volledig geïntegreerd productie- en handelsbedrijf bieden wij een uitgebreid assortiment bevestigingsartikelen die voldoen aan de DIN ISO of BS normen. Bovendien hebben we de mogelijkheid om draaiwerk volgens uw exacte specificaties te produceren. Bij Gebrema vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak, vertrouwd en betrouwbaar.

Ons aanbod

Ontdek onze producten

Verken ons uitgebreide assortiment hoogwaardige producten. Of u nu op zoek bent naar bevestigingsartikelen of op maat gemaakt draaiwerk, wij hebben wat u nodig heeft.

Wij zijn in staat om elk detail naar uw wensen te finetunen. Van schroeven met een specifieke draad tot unieke beugels, wij hebben de kennis en productiecapaciteit om u te ontzorgen in uw inkoopbehoeftes.
Ons assortiment van Standaard DIN-producten is zorgvuldig samengesteld om een brede variëteit te bieden die aansluit op de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Standaard

Ons assortiment van Standaard DIN-producten is zorgvuldig samengesteld om een brede variëteit te bieden die aansluit op de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

“Gebrema-weesp.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en handel van bevestigingsartikelen, specials en draaiwerk. Het bedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring en streeft naar maximale klanttevredenheid. Ze bieden maatwerk in prijs, product en levertijd en zijn getraind om de wensen van klanten te begrijpen. Gebrema-weesp.nl heeft als doel om efficiënt en kostenbesparend te werken door productie en handel te combineren in één bedrijf.”
Sebastiaan & Yorick

DuurzaamheiD

Bij Gebrema Handelsonderneming is duurzaamheid geen modewoord, het is een belofte. Een belofte aan onze klanten, aan onszelf en vooral aan onze planeet, dat we altijd zullen streven naar een harmonie tussen groei en groen.

Duurzaamheid bij gebrema

In een tijd waarin de impact op het milieu een centrale rol speelt in zakelijke beslissingen, neemt Gebrema Handelsonderneming zijn verantwoordelijkheid met trots. Wij geloven dat een succesvol bedrijf hand in hand moet gaan met zorg voor onze planeet.

Zonne-energie

We hebben onze betrokkenheid bij duurzame energie onderstreept door het installeren van maar liefst 1400 zonnepanelen op ons dak. Deze installatie staat niet alleen voor onze toewijding aan schone energie, maar ook voor onze visie op een groenere toekomst voor de volgende generaties.

Energie-efficiëntie

Onze inzet stopt niet bij zonne-energie. We hebben actief ons gasverbruik met 1/3 verminderd, dankzij slimme oplossingen en innovaties in onze operationele processen.

Verpakking

Bij Gebrema streven we naar efficiëntie, niet alleen voor betere bedrijfsresultaten, maar ook voor een duurzamere impact. Door procesoptimalisatie te combineren met ecologisch verantwoorde verpakkingsmaterialen, zorgen we voor minder verspilling en lagere energieconsumptie.

We willen je graag helpen

Gebrema Handelsonderneming staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om unieke bevestigingsmaterialen of standaard DIN-producten. Ons ervaren team zet net dat extra stapje om u te ondersteunen en u te voorzien van deskundig advies. Uw succes is onze prioriteit. Laten we samenwerken aan uw projecten!

Klantspecials

We kunnen elk detail aanpassen aan uw wensen, of het nu gaat om schroeven met specifieke draadsoorten of unieke beugels.

Standaards

Onze selectie van standaard DIN-producten is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen en behoeften. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te assisteren.