gisa-installateur-sld-badkamer

Specialist in

badkamerrenovatie

gisa-installateur-sld-onderhoud

CV-KETEL

onderhoud

gisa-installateur-sld-duurzaam

sterk in duurzaamheid

en energiebesparing

Gisa Installatietechniek uit Hoorn: uw installateur en loodgieter

Gisa Installatietechniek is al meer dan 20 jaar uw ervaren installateur en loodgieter in regio Hoorn. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van centrale verwarming, loodgieterswerk, dakbedekking, airco en badkamers. Ook beschikken we over veel kennis en kunde als het gaat om duurzame oplossingen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over diverse specialismen. Ons werkgebied bestrijkt de omgeving Hoorn, Zwaag, Bovenkarspel, Enkhuizen en Heerhugowaard.

Onze installateurs en loodgieters leveren 100% vakmanschap

Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, nieuwbouw en utiliteitsbouw en werken in opdracht van aannemersbedrijven. De loodgieters en installateurs van Gisa Installatietechniek hebben een goede vakopleiding genoten waardoor u kunt rekenen op een deskundige installatie. In combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen is een lange levensduur van uw badkamer, cv-ketel of airco gegarandeerd.

 

gisa-installateur-r-contact-home

 Cv-ketel installatie en onderhoud
Gisa Installatietechniek geeft u graag advies bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Uiteraard is ook de installatie en het onderhoud bij ons in vertrouwde handen.

Naar onderhoud

 Airco voor een optimaal klimaat
Altijd genieten van een aangename in huis of op kantoor? Wij installeren, repareren en onderhouden airco's en andere klimaatsystemen.

Meer info



Specialist in dakwerk
Als ervaren dakdekker zorgen wij voor totaaloplossingen op het gebied van dakbedekking. Van onderhoud, reparatie tot het isoleren van het dak.

lees meer 

Loodgieter met snelle service
Onze loodgieters verzorgen alle denkbare loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om een lekkage verhelpen of het aanleggen van nieuwe leidingen.

lees meer


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u plannen voor een nieuwe cv-ketel, is de badkamer aan vervanging toe of werkt de airco niet naar behoren? Schakel dan de hulp in van Gisa Installatietechniek. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk advies op maat of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Gebruik het formulier hiernaast of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0229-277251.

Onze deskundige installateurs en loodgieters staan voor u paraat in Hoorn, Zwaag, Bovenkarspel, Enkhuizen, Heerhugowaard en omgeving.

 

 

Op dit formulier zijn onze privacyvoorwaarden van toepassing.

Top