Home

Welkom op de website

J.Bijlard bv is een middelgrote zelfstandige enthousiaste onderneming, die zich bezighoudt met de uitvoering van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in utiliteit- en woningbouw projecten en zich op veel gebieden heeft gespecialiseerd.

Opdrachtgevers zijn: instellingen, projectontwikkelaars, bouw- en aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en particulieren.

In onze bedrijfsvoering staat de hoogste kwaliteit centraal. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, streven we naar een economische oplossing waar energiebesparing en milieuvriendelijkheid centraal staat. Daarnaast kijken we naar wat technisch het beste uitkomt. Dit is vooral gericht op de toekomst, wat vakkennis en creativiteit vereist.

Turn-key geleverd

Nutsbedrijven zoals de leveranciers van gas, water, elektriciteit, kabel, stadsverwarming en telefoon zorgen voor de technische infrastructuur tot en met de meter.

Daarna moet de aannemer of installateur het overnemen.

Vacatures!

Op dit moment zijn wij opzoek naar een all round electricien, mail je cv naar info@bijlardbv.nl en bij wederzijdse interesse nemen wij contact op!!