Ko Hartog mobile banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek
Het bedrijfslogo van Groenpol
Ko Hartog Banner
Het bedrijfslogo van Ko Hartog Verkeerstechniek

Ko Hartog Verkeerstechniek houdt zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze verkeerssystemen zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons ook altijd centraal.

Lees meer
Groenpol Banner
Het bedrijfslogo van Groenpol

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees meer
Voor gedetailleerde productvragen en informatie zijn wij op werkdagen van 08:30 tot 17:00 te bereiken op 072-5350540 (vrijdag tot 16:00). Voor technische ondersteuning bij calamiteiten of storingen zijn wij ook buiten kantoortijden 24x7 bereikbaar.

Onze gebieden van expertise

Logo dat de samenwerking tussen Fijen en Ko Hartog Verkeerstechniek symboliseert
Samenwerking met Fijen

Wegdekverlichting en -reflectoren

Fijen TMLE BV is sinds 6 januari 2023 een samenwerking aangegaan met Ko Hartog Verkeerstechniek. Fijen is een bedrijf dat actief is op het gebied van het beter zichtbaar, en daardoor veiliger, maken van wegen. Dit doen zij doormiddel van het produceren en plaatsen van wegdekreflectoren en wegdekverlichting. Vanaf nu valt deze taak, en de gehele productenlijn van Fijen, onder Groenpol Verkeerssignalering.

Lees verder..
Een foto van een verkeersregelinstallatie
Ko Hartog Verkeerstechniek

Verkeersregelinstallaties

Ko Hartog Verkeerstechniek ontwikkeld en produceert in eigen beheer verkeersregeltoestellen (Traffic Light Controllers). Onze (i)TLC is voortgekomen uit de ontwikkelingen, de wensen van de markt en jarenlange ervaring. De Ko Hartog Verkeerstechniek TLC is ontworpen vanuit een innovatief concept, en is volledig voorzien van alle nieuwe koppelvlakken volgens de landelijke iVRI-architectuur.

Lees verder..
Een foto van verkeerssignalering, waaronder drukknoppen en verkeerslichten
Groenpol

Verkeerssignalering

Groenpol Verkeerssignalering is specialist op het gebied van produceren en leveren van verkeerslantaarns en scheepvaartseinen. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige componenten wordt een langdurige en goede werking gegarandeerd. Dit draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid en een betere doorstroming van het verkeer.

Lees verder..
Een logo voor de CO2 prestatieladder niveau 3
Aandacht voor het milieu

CO₂ Prestatieladder

Ko Hartog Verkeerstechniek is zich er van bewust dat de producten en diensten die zij levert invloed heeft op haar omgeving en ons leefmilieu. Dat is de reden dat Ko Hartog Verkeerstechniek uitsluitend innovatieve producten en dienstenontwikkelt die vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen tot resultaat hebben en die daarmee ons milieu zo min mogelijk belasten.

Lees verder..

Contact

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V.

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@kohartog.nl

Contact

Groenpol Verkeerssignalering

Marconistraat 35

1704 RH Heerhugowaard

T: 072-5350540

welkom@groenpol.nl