De Boer Advies & Notariaat

Is er altijd en voor iedereen!

Over ons

De Boer Advies & Notariaat is gevestigd aan de Antareslaan 7 in Hoofddorp. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bezoek ons kantoor. U bent altijd welkom. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur (telefonisch niet bereikbaar tussen 12.30 en 13.30 uur). 

Offerte aanvragen

Na het aanvragen van de offerte, sturen wij deze doorgaans binnen een dagdeel naar u toe. De offerte wordt afgegeven op basis van de gegevens die op dat moment door u zijn verstrekt aan ons. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Familierecht

Voor alle notariële zaken en vragen rondom familierecht kunt u terecht bij De Boer Advies & Notariaat. Wij zijn u graag van dienst.

Ondernemingsrecht

Een mix van emoties. Trots en gespannen! U start niet iedere dag een eigen onderneming. Wij adviseren en begeleiden u graag. Kunt u rustig uw ondernemingsplan maken!

Onroerend goed

Als u een woning of grond gaat (ver)kopen wilt u zeker zijn dat alles goed geregeld is en u niet voor verrassingen komt te staan. Wij helpen u hier graag bij!

Advies & mediation

Ook u heeft wel eens een (zakelijke) vraag die u wilt voorleggen aan een expert, maar waarvoor u niet direct per kwartier wilt betalen. Wij staan voor u klaar! Altijd en transparant.

Nieuws

Lees al het nieuws rondom ons kantoor en het notariaat.

Dé Notaris in Hoofddorp

Schuiven naar boven
Call Now Button