Neem direct contact op 035 538 60 68

Zijn wij in gesprek en wilt u teruggebeld worden om een afspraak te maken? Maak een terugbelverzoek

img

Alles onder één dak

Torenlaan Tandarts Blaricum is een zeer toegankelijke praktijk die modern en sfeervol is ingericht, centraal gelegen in het hart van Blaricum. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van tandheelkunde. Wij zijn u graag van dienst; ook als u niet dol bent op de tandarts. Dat horen we immers vaker.

Bij Torenlaan Tandartsen Blaricum zorgen we ervoor dat uw bezoek aan de praktijk zo aangenaam mogelijk is. Met een professioneel team van zeer ervaren specialisten weet u zich bij ons in goede handen. Wij luisteren aandachtig naar onze patiënten en vertellen altijd precies wat een behandeling inhoudt. Bovendien zorgt de sfeervolle aankleding van onze ruimtes ervoor dat u zich; zelfs bij de tandarts; snel op uw gemak zult voelen.

Fris en verzorgd

Een correcte gebitsverzorging begint met regelmatig en zorgvuldig poetsen. Toch hebben veel mensen last van tandvleesproblemen, tandplak of een slechte adem.

Vervelende kwesties die bovendien de kwaliteit van uw gebit nadelig kunnen beïnvloeden. Professionele reiniging door een mondhygiënist biedt gelukkig in veel gevallen uitkomst.

Zelfvertrouwen

De gezondheid van uw tanden en kiezen is de basis én de graadmeter voor uw algehele welzijn. Bovendien is de mond een belangrijk onderdeel van uw presentatie. Een frisse, goed verzorgde mond is een prettig gezicht en geeft u zelfvertrouwen. Daar dragen onze mondhygiënisten graag een steentje aan bij.

img

Moderne instrumenten

Bij elke behandeling maken we gebruik van moderne instrumenten als operatiemicroscopen en digitale röntgenapparatuur. We beschikken over de meest recente tandheelkundige kennis.

img
img

Pijnloos verdoven

Wie opziet tegen de verdoving, kunnen we eveneens geruststellen. Ook dat doen we vrijwel volledig pijnloos met behulp van de Quicksleeper.

img
img

Screening

Bent u nieuw in onze tandartsenpraktijk? Dan maken we voorafgaand aan uw behandeling een complete screening van uw gebit. We brengen de gezondheid van uw mond nauwkeurig in kaart.

img
img

Fris en verzorgd

Een frisse, goed verzorgde mond is een prettig gezicht en geeft u zelfvertrouwen. Daar dragen onze mondhygiënisten graag een steentje aan bij.

img
img

Alles onder één dak

U kunt bij TorenlaanTandartsen terecht voor alle vormen van tandheelkunde. Wij zien toe op de gezondheid én hygiëne van uw gebit – in de breedste zin van het woord.

img
img

Einde aan angst

Wij nemen de tijd voor u en spreken een behandeling altijd zorgvuldig met u door. Dankzij nieuwe technieken ondervindt u zowel tijdens als na de behandeling geen of nauwelijks pijn.

img