Welkom bij:

Verloskundigenpraktijk Amsterdam Oost

 Leuk dat je ons gevonden hebt

Ben je zwanger of is je partner zwanger, of denken jullie erover zwanger te worden. Dan zit je bij ons op het juiste adres. Wij begeleiden jou van kinderwens tot kindje.

We hebben een eigen echo kamer en maken daar de eerste echo’s.

Ons team bestaat uit 5 enthousiaste verloskundigen en onze  assistente. Wij werken al sinds 1999 met veel plezier en passie met elkaar.

Woon je in Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Zeeburg, Plantage buurt, Rivierenbuurt, Duivendrecht of Diemen, dan kun je je inschrijven bij onze praktijk!!

Praktijk

Transvaalstraat 4 1092 HK Amsterdam (tegenover de Jumbo op de Linnaeusstraat)

Aanmelden

020- 668 35 89 Het liefst ontvangen wij je aanmelding via deze site. Indien dit niet mogelijk is, neem dan contact op met onze assistente.

spoed

06- 253 454 26

aanmelden bij praktijk kinderwens consult vroege voorlichtingbevalling info avondklachten regeling
KNOV-keurmerk-Verloskundige_330_148

Een goede voorbereiding

Er komt veel op je af, uiteraard ondersteunen we je waar mogelijk; van kinderwens tot kraamtijd helpen we je met al je wensen en behoeftes. Even op een rijtje:
  • Kinderwensspreekuur

    Denken jullie aan het krijgen van een kindje? Het is al voor de bevruchting van belang om gezond te leven. We bespreken je cyclus en je vruchtbare dagen.

  • Vroege voorlichting

    Je bent net zwanger en nu? Deze voorlichtings-avond is precies voor die vragen in de vroege zwangerschap. We hebben het over gezond leven, prenatale onderzoeken en de verloskundige zorg in Nederland.

  • Zorgpad & afspraken

    Je eerste afspraak op de praktijk is bij 8 weken. Deze afspraak duurt een uur en je kunt kiezen voor een vroege echo. Bij 10 weken stellen we met de echo jouw uitgerekende datum vast. Vervolgafspraken duren 15 tot 30 minuten. Bevallen doe je waar jij je fijn voelt en wij begeleiden je daar. Na de bevalling zoeken we je thuis op en 6 weken later sluiten we de zorg weer af met een nacontrole op de praktijk.

  • Bevalling info avond

    Hier zullen we je alles vertellen wat belangrijk is om te weten voor je aanstaande bevalling. De avond duurt 2 uur en is gratis.

  • Geboorteplan

    Hoe jij je op jouw bevalling voorbereidt is heel persoonlijk. Blijf dicht bij jezelf in de keuzes die je maakt. Overleg met ons waar jij je goed bij voelt. En dan is het tijd voor je bevalling.