”Ik kijk altijd uit naar een bezoekje aan schoonheidssalon tijd voor jezelf.
Daar zorgt Brigitta echt even voor je. Ze is zeer attent en heeft veel aandacht voor je. Quality time!
Een ontspannen sfeer, goede verzorging, een leuk gesprek als je daar prijs op stelt en altijd een goed resultaat. Warm aanbevolen!”
Elly, 56 jaar.

Schoonheidssalon Tijd voor Jezelf: een bewust gekozen naam. Toen ik de Salon in 2010 opstartte was mijn doel om mensen een heerlijk moment van rust te bieden. Even de dagelijkse drukte achter je laten, door tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen.

Dat kan bijvoorbeeld door een ontspannende massage of door je gezicht heerlijk te laten verzorgen. Maar soms voel je je ook beter door je benen te laten harsen, je 2017-08-28-PHOTO-00000066wenkbrauwen te laten epileren of je nagels mooi te lakken. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht met specifieke klachten, zoals: een onrustige huid, kalknagels of overbeharing.

“In mijn salon wil ik dat mensen tot rust komen. Even de stress loslaten en tevreden weggaan. Ik doe dit werk al jaren met heel veel plezier. Ik hou van mensen en het contact met mensen en het de ander even helemaal naar de zin te maken. Dat klanten al jaren terugkeren is voor mij een kroon op mijn werk”.

Kortom, bij mij kun je terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van schoonheid, gezichtsverzorging, lichaamsmassages en handen & voeten. Maar je komt hier met name voor Tijd voor Jezelf.

Lees verder voor meer informatie of maak direct een afspraak via 06-44 85 08 89, WhatsApp of via een e-mail aan  info@schoonheidssalontijdvoorjezelf.nl.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag  t/m  vrijdag: 9:30 -17:00 uur

Zaterdag                            : 9:30 – 13:00 uur

Zondag                                : gesloten

In de avond geopend op:
Dinsdag t/m donderdag : 19:30 – 22:00 uur

Schoonheidssalon Sloten