Geef dit jaar een ervaring aan jezelf of aan iemand die je lief is!

 

Is fitter worden een van je voornemens voor dit jaar? Zou je meer willen bewegen en lekker in je vel zitten? Kom dan bij Soda Bodyfit en neem deel aan onze personal training of aan een van onze groepstrainingen. De groepstrainingen zijn kleinschallig zodat er genoeg aandacht is om te werken aan je doelen. Maakt niet uit wat je zoekt, je bent in goede handen dus GEEF JE NU OP.

Bij onze groepstrainingen is de eerste training altijd gratis.

 
 
DSC05002.jpg

Alles over onze ‘persoonlijke aanpak’

Voor het beste resultaaT!

 
 

Soda Bodyfit is de studio van trainer en lifestyle-coach Radmilo Soda. Het team van Soda Bodyfit gelooft dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam – met een trainer die je kent, begeleidt en motiveert en die er samen met jou aan werkt om je doelstellingen te behalen. Voor ons is een gezond leven meer dan sport alleen. Er is een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle nodig om je leven een krachtige, positieve wending te geven. Voor dit doel hebben wij een eigen methodiek ontwikkeld waarin niet alleen sport maar ook voedingsadvies, fysiotherapie en mental coaching een belangrijke rol spelen. 

In zijn studio aan de Falckstraat in Amsterdam helpt Radmilo sinds 2010 samen met zijn team van trainers mensen beter met hun lichaam om te gaan en beter in hun vel te laten zitten. Daardoor ontdekken zij hoe sterk hun lichaam is en hoeveel makkelijker alles gaat als ze regelmatig bewegen, goed en uitgebalanceerd eten en zichzelf uitdagen telkens weer een stapje verder te komen.

Ons doel? Werken om mensen fysiek en mentaal in goede gezondheid te brengen of te houden. Wij hopen dit nog vele jaren door te mogen zetten.

 

 
 

 

Fit worden hoeft geen strijd te zijn, maar er is wel wilskracht en regelmaat voor nodig. Wij helpen je hierbij.


 

Onze trainingen zijn persoonlijk en gemonitord.

 
 
 

 
_MG_7875.jpg

Omdat wij geloven in flexibiliteit maar ook in regelmaat, mag je zelf kiezen hoe, wanneer, met wie en hoelang je wilt trainen.

 

INTERESSE?

 
opname zonder titel-5313-2.jpg
 
 
 
 

Klik hier voor ACTIE!

 

TOT GAUW BIJ SODA BODYFIT!