Skip to main content

Autoschade Herstel van der Sanden BV

Specialist in schadeherstel aan lesauto’s

Autoschade Herstel Van der Sanden staat bij schade aan lesauto’s graag voor rijscholen en rijinstructeurs klaar om hen snel, deskundig en op een prettige manier weer op weg te helpen. Van het invullen van schadeformulieren tot afhandeling van de verzekering: we nemen alle zorgen uit handen!

Specialist in de rijscholenbranche

Ons autoschadeherstelbedrijf is al jarenlang specialist in de rijscholenbranche. Als rijschoolhouder kun je je lesauto dan ook met een gerust hart bij ons achterlaten. Onze monteurs hebben een ruime ervaring met het herstellen van schades aan lesauto’s en kennen de specifieke uitdagingen die daarbij horen. Bovendien weten wij wat je als rijschoolhouder belangrijk vindt en spelen we daar graag op in.

Heb je schade aan je lesauto? Wij zijn bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar op 073-5478679.

Bel direct
Autoschadeherstel

Schade gereden?

Wij helpen je graag snel en vakkundig weer op weg.

Autoschadeherstel

Ons dienstenpakket bevat een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van autoschadeherstel en reparatie. Van haal- en brengservice tot uitdeuken, lakspuiten, plaatwerk, aircoservice en veel meer.

Meer info
Herstel bij hagelschade

Hagelschade?

Wij kunnen je lesauto komen halen met onze gratis haal- en brengservice.

Herstel bij hagelschade

Het weer in Nederland kan flink omslaan. Vuistdikke hagelstenen veroorzaakten bij een groot aantal auto’s flinke putten in de carrosserie en/of kapotte ruiten.

Meer info
Autoruitservice

Ruit gebarsten?

Wij doen de reparatie en de administratie voor je.

Autoruitservice

Een beschadiging op je voorruit kan het zicht erg belemmeren. Wacht dan ook niet te lang met het herstellen van autoruitschade.

Meer info
Contact

Autoschade Herstel Van der Sanden BV
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
KVK 71288708
073-5478679
info@autoschadevandersanden.nl

Vacature: Administratief medewerker
Vacature: Allround medewerker

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep