Kliniek

Professionaliteit en vriendelijkheid: dat zijn de pijlers onder onze dienstverlening

Behandelingen

Naast de algemene behandelingen kunt u bij Dierenkliniek Hoogveld terecht voor gespecialiseerde behandelingen.

Spoedgevallen

Twijfelt u of het gaat om een spoedgeval? Bij twijfel geldt één regel: bel ons om te overleggen!

Welkom

Dierenkliniek Hoogveld is een moderne en eigentijdse kliniek voor gezelschapsdieren in Den Bosch. Ons enthousiaste team van dierenartsen en assistenten, biedt u op een laagdrempelige, vriendelijke en zorgzame wijze diergeneeskunde voor o.a. katten, honden, knaagdieren en vogels.

Let op: op dit moment zijn we onze website aan het updaten, waardoor deze er nu rommelig uit ziet. Mogelijk vindt u nu niet de informatie die u nodig heeft. Heeft u ergens vragen over, bel ons dan gerust: 073 -641 66 66. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 18.00.

Vaccineren op maat

Wil u weten of uw volwassen hond of kat nog goed beschermd is en of hij/zij gevaccineerd moet worden? Of wil u zekerheid dat de vaccinatie goed is aangeslagen? Met een druppel bloed en de Vaccicheck kan de dierenarts bepalen of een vaccinatie nodig is en/of een vaccinatie goed is aangeslagen.

Katvriendelijke kliniek

Een kat meenemen naar de dierenarts is niet de meest favoriete bezigheid. Wij doen ons uiterste best om de ervaring voor uw kat en u zo positief mogelijk te maken. Daardoor hebben wij een speciaal apart ingericht opname voor katten.

Specialistische behandelingen

U kunt bij ons ook terecht voor vruchtbaarheid, laparoscopie, echografie en tandheelkunde.

Wij staan voor u klaar!

Maak direct een afspraak

© Copyright - Dierenkliniek Hoogveld - Alle rechten voorbehouden