DIRECT CONTACT? BEL: 0485 - 470 470


Denkend aan later

Geurts Verzekeringen en Hypotheken 
Snel naar:
Hypotheken
Verzekeringen
Bancaire diensten
Wilt u liever direct persoonlijk contact?
Bel ons

Uw Financiele zaken goed geregeld !


Hypotheken

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook op het gebied van hypotheken ondersteunen. Om u alvast enige informatie te kunnen verstrekken vindt u op de pagina hypotheken een omschrijving van enkele voorkomende hypotheekvormen

Verzekeringen

wij geloven in een persoonlijke advisering en begeleiding van onze klanten. Het gaat immers om uw financieel belang. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om niet on-line premies te geven of zonder persoonlijk advies produkten te offreren of verkopen

Bancaire Zaken

Er zijn vele mogelijkheden uw vermogen gestaag te laten groeien. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de wijze waarop de vermogensbeheerder met de beleggingen omgaat. Bekijk de pagina bancaire zaken voor meer informatie

Even voorstellen


Ons bedrijf is sinds 1995 gevestigd in het Oost-Brabantse dorp St. Hubert. Onze werkwijze kenmerkt zich met name door een persoonlijk gerichte advisering. Als onafhankelijk adviseur zoeken we samen met onze relaties uit wat hen op financieel gebied het beste past.

Vanuit ons kantoor aan de Lange Schoolstraat werkend, bedienen we zowel de particuliere markt, het midden- en kleinbedrijf en uiteraard de agrarische markt. Zoveel mogelijk doen we dat op lokatie, dus bij de klant thuis. Hier voelt u zich immers het beste thuis.

Als een assurantie-tussenpersoon aan een aantal vereisten voldoet (o.a. het gebied van vakkennis en onafhankelijkheid) kan hij lid worden van branche-organisatie Adfiz. Een extra zekerheid voor de consument.
Ons bedrijf is lid van Adfiz.

Wij kunnen u het volledige pakket verzekeringen bieden, en hulp bieden bij vragen over hypotheken en andere financiële produkten. Hierbij beogen we steeds dat ons advies of onze hulp u moet passen als een tweede huid.

Als u interesse heeft om via ons uw financiële zaken te regelen kunt u dat hier kenbaar maken. Wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op om een afspraak te maken. 

Leid het leven dat u verdient. Leid uw leven op uw eigen manier.

Dit zijn slechts een paar van onze recentste programma's. Elk jaar opnieuw organiseren we in het hele land meer dan 1000 programma's voor mensen van alle leeftijden met uiteenlopende interesses en behoeftes.

Share by: