comfortwarmteclimalevelslide

Lees meer over Climalevel

comfortwarmte-cvketel-slide

Lees meer over Climalevel

Dé installateur voor ventilatie en duurzaamheid in Wilbertoord

Comfort & Warmte W. van Deursen uit Wilbertoord is dé installateur voor service en onderhoud van uw cv-ketel en warmtepomp in Wilbertoord, Uden, Cuijk, Boxmeer en omgeving. Wij leveren al meer dan 30 jaar een breed scala aan producten en diensten op het gebied van ventilatie, duurzame energie, onderhoud en service. Daarnaast kunnen onze installateurs een adviserende rol voor u vervullen op installatiegebied.

Onze eigen servicedienst staat altijd voor u klaar, schakel voor het oplossen van storingen aan verwarmingsketels en warmtepompen daarom Comfort & Warmte W. van Deursen in.

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Comfort & Warmte W. van Deursen. Onze deskundige installateurs en loodgieters staan voor u klaar in de regio Wilbertoord, Uden, Cuijk en Boxmeer.



Goede ventilatie met ClimaLevel

Climalevel ventilatie

Het is voor uw gezondheid belangrijk dat er goed geventileerd wordt in huis. Is dit niet het geval, dan kan dit leiden tot te weinig zuurstof en te veel koolzuurgas. Het gevolg: hoofdpijn en aandoeningen aan de luchtwegen. Het systeem van ClimaLevel zorgt voor een gebalanceerde ventilatie wat resulteert in een gezonde en comfortabele leefomgeving.

MEER INFO

Kies voor een NIBE warmtepomp

Climalevel duurzaam

Kiezen voor een duurzame installatie betekent investeren in de toekomst. We willen namelijk dat ook onze kinderen en kleinkinderen kunnen genieten van de natuur en dat kan door te kiezen voor een warmtepomp van NIBE. Dit systeem zorgt voor energiezuinige verwarming, koeling en warm tapwater en gaat bovendien jaren mee.

MEER INFO

Cv-ketel onderhoud en reparatie

Zonnepanelen

Voor het onderhoud van uw cv-ketel bent u bij Comfort & Warmte W. van Deursen aan het juiste adres. Regelmatig onderhoud zorgt voor een goedwerkende en energiezuinige cv-ketel. Storingen en hoge reparatiekosten worden eveneens voorkomen doordat problemen tijdig worden opgemerkt. Onze installateurs zijn werkzaam in Wilbertoord, Uden, Cuijck, Boxmeer en omgeving.

MEER INFO


Top