0492-524561

Home

Tapijten

Tapijten zijn niet alleen vormgevingselementen, tapijten zijn nog zo veel meer. Ze geven een huiselijke uitstraling, beschermen kostbare vloeren en verwarmen onze voeten. Tapijten fungeren ook als ideale aanvulling om de inrichting van elke kamer op smaakvolle wijze op te waarderen.

PVC vloeren in huis kunnen heel handig zijn. PVC vloeren van hoge kwaliteit hebben een hogere slijtweerstand dan een houten vloer, zijn vochtbestendig en hebben toch de uitstraling van een houten vloer. Als je een voorkeur hebt voor een onderhoudsarme vloer dan is een PVC vloer een zeer goede keuze.

Er wordt intensief gebruik gemaakt van de trap in huis. Deze is daarom wel eens toe aan een renovatie. Net zoals de vloer, zijn er tal van mogelijkheden om je trap er weer als nieuw uit te laten zien. Of je nu een dichte of open trap hebt.

Gordijnen zorgen ervoor dat warmte en licht binnen blijft, maar de gordijnen zorgen ook voor privacy. Daarnaast zijn gordijnen belangrijk bij de inrichten van jouw huis. Ze zijn er niets voor niets in alle soorten en maten.

Vinyl is een vloer van kunststof, met een sterke toplaag, die geschikt is voor elke kamer. Dankzij de prachtige prints zijn vinylvloeren niet van hout of steen te onderscheiden.

Smaken verschillen en iedere woning is verschillend. Daarom bieden wij diverse soorten raamdecoratie. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en passen daarom bij ieder interieur, van een landelijk inrichting tot een strak en modern interieur.