Menu

Rietdekkersbedrijf J. de Gouw

Al meer dan 3 generaties lang zorgt Rietdekkersbedrijf de Gouw voor de meest prestigieuze klein- en grootschalige projecten in zowel binnen- als buitenland.

Oom, neef, vader, zoon. Het ambacht van rietdekken wordt vaak doorgegeven van familielid op familielid. Vele bedrijven bestaan dan ook al meer dan honderd jaar. Ook wij zijn een rietdekkersbedrijf dat al vele jaren deze tradities hebben door gegeven, en vele daken van rieten dakbedekking hebben voorzien. Als rietdekkersbedrijf hebben wij onze sporen inmiddels ruimschoots verdiend.

Al onze ervaring, kunde, ambacht en de goede "mond-op-mond" reclame heeft ons door de jaren heen laten uitgroeien tot misschien wel het grootste rietdekkersbedrijf van Nederland. En dat is niet voor niets! Maak een vrijblijvende afspraak met ons en overtuig uzelf...

Professionele rietdekker

Naast boerderijen, villa's, landhuizen en vakantiehuisjes in binnen- en buitenland kunnen wij door ons vakkundige rietdekker personeelsbestand ook grotere projecten aan. Het inmiddels wereldberoemde "Huis van de Vijf Zintuigen" in de Efteling is ook een project van ons.

Wij zijn lid van de Vakfederatie Rietdekkers en werken volgens de uitvoeringsrichtlijnen die de vakfederatie voorschrijft. Ieder dak wordt gemaakt onder garantievoorwaarde en tevens is het mogelijk om het dak door de Vakfederatie te laten keuren. Op deze manier biedt ons bedrijf U maximale zekerheid. Interesse of wilt U een offerte? Bel.: 0416-379110 of wij bellen U terug.

Bel me terug Offerte aanvragen
  • entree de efteling

  • Rieten dak

  • Rieten dak

  • Th. J. Rijkenstraat 32
    5154 AK Elshout
    Nederland
  • 0416-379110
    06-53840551
  • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by