WELKOM BIJ FYSIOTHEEK GILZE

Fysiotheek Gilze is al jaren een begrip in Gilze. Hét gezondheidscentrum waar u terecht kunt voor fysiotherapie, fitness en verandering van uw leefstijl.
Onder begeleiding van een professioneel en gespecialiseerd team biedt Fysiotheek Gilze u de mogelijkheid om te werken aan ‘de beste versie’ van uzelf.

Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar binnen onze openingstijden via 0161-452805 of info@fysiotheekgilze.nl
Om u snel van dienst te kunnen zijn zal onze administratrice u elke werkdag tussen 07:30 uur en 13:30 uur te woord staan.

Onze openingstijden

Maandag 7.30 – 22.00 uur
Dinsdag 7.30 – 22.00 uur
Woensdag 7.30 – 22.00 uur
Donderdag 7.30 – 22.00 uur
Vrijdag 7.30 – 19.00 uur
Zaterdag 9.00 – 13.00 uur
Zondag 9.00 – 12.00 uur

*Klik hier voor de aangepaste openingstijden

Fysiotheek

Bij Fysiotheek Gilze bent u aan het juiste adres als het gaat om fitness, revalidatie en fysiotherapeutische behandeling.

ZOMERROOSTER!

Aangepaste sluitingstijden
Gedurende de vakantieperiode (17 juli t/m 27 augustus) is de fitness van maandag t/m donderdag tot 21.00 uur geopend in plaats van 22.00 uur.
De overige openingstijden blijven ongewijzigd.

Fitness en revalidatietraining

Of het nu gaat om afvallen, spiermassa opbouwen, fit worden, sportspecifieke training of revalideren, ons gespecialiseerd personeel zorgt voor een programma op maat gemaakt voor u.
U werkt aan uw eigen doelstelling in uw eigen tempo. De regie van de doelstelling ligt in uw handen.
Wij streven naar optimale begeleiding bij het behalen van uw doelstelling. Door het inzetten van online trainingsprogramma’s heeft u het trainingsplan altijd bij de hand.

Naast trainingsplannen vindt u binnen onze online omgeving ook het groepslesrooster waar u gemakkelijk een les kunt reserveren.
Wilt u uw doelstelling optimaal vorm geven? Besteed dan extra aandacht aan uw voeding. Met gebruik van de app kunnen wij u daarbij ondersteunen.

Fysiotherapie

Voor alle onderstaande vragen en/of klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunt u te allen tijde bij ons terecht.

  • Heeft u last van lichamelijke klachten zoals nekpijn of last van de rug?
  • Gaat het bewegen moeizaam en/of heeft u last van stijve spieren en/of gewrichten?
  • Moet u revalideren na een operatie?
  • Bent u tijdens het sporten iets te fanatiek geweest en heeft u hierbij een blessure opgelopen?
  • Wilt u actief aan uw gezondheid werken?

Ieder behandeltraject wordt gestart met een screening, intake en onderzoek. Hierbij gaat de fysiotherapeut door middel van een vraaggesprek en onderzoek met u op zoek naar de oorzaak van de klacht. Iedere patiënt is uniek, daarom stellen wij altijd een persoonlijk behandelplan voor u op. De daaropvolgende behandelingen zullen in het teken staan van het uitvoeren van het behandelplan. Middels evaluaties stellen wij het behandelplan bij daar waar nodig. Zo heeft u altijd de juiste zorg.

Wat beweegt ons

Wat zou het fijn zijn om in een omgeving te wonen en te werken waarbij iedereen fit en gezond is. Een leefwereld waar sportiviteit en gezondheid arm in arm gaan. Fysiotheek Gilze streeft naar zo’n leefomgeving, voor nu en in de toekomst.
Wij verwelkomen u met een open en transparante werkwijze. Met onze professionele begeleiding kunnen wij u op weg helpen naar een sportiever en gezonder leven binnen een gezellige en sociale omgeving. Hierbij staan persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit op de voorgrond.
Wij streven naar een klant gedreven organisatie, waarin uw wensen en behoeften richting geven aan onze acties.