Dierenpension Knoops

Ons pension is gespecialiseerd in honden. Voor katten of poezen klikt u hier. Voor andere dieren vraag naar de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw huisdier even bellen of een e-mail en u krijgt van ons alle informatie

Reserveer tijdig via e- mail of telefonisch. Wij kunnen zeker in de zomervakantie snel vol raken. Uw reservering is geldig na telefonisch contact of als u van ons een bevestiging per e-mail heeft ontvangen. Voor honden belt u met: 0492-662531 . Voor katten belt u met 0492-663713 / 0650919897 of klikt u hier.

Het pension:

Wij doen alles om uw hond zoveel mogelijk thuis te laten voelen wanneer de baasjes op vakantie zijn. Wij bieden uw hond onder andere:

nachthok met verbingind naar buitenren
Overnachting

Uw hond overnacht in een ruim hok met verbinding naar zijn of haar eigen buitenren. De hokken hebben een comfortabele vlonder of mand. Onze hokken zijn voorzien van vloerverwarming en in de zomer lekker koel door goede isolatie en airco. Eventueel kan de eigen mand en speeltjes meegenomen worden om uw huisdier zich helemaal thuis te laten voelen. Eigen voederbakken zijn niet toegestaan

Assortiment Voeding
Voeding

Uw hond krijgt bij ons iedere dag top-voeding van Royal Canin. Speciale voeding dient u zelf mee te brengen. Ook op zijn tijd een bot of een koekje zodat het voor uw hond ook aanvoelt als vakantie. Ook kunt u bij ons terecht voor de beste voeding en de beste prijs zodat uw hond thuis ook niks tekort komt.

Persoonlijke Begeleiding voor uw hond
Speelweides

Wij zijn uniek in de regio met onze grote buiten speelweides. Waar ze in kleine groepen of alleen naar hartelust kunnen spelen, snuffelen en ravotten.

nachthok met verbingind naar buitenren
Wassen

Ook bieden wij de service om uw hond te wassen tijdens het verblijf. Dit dient u bij aflevering van uw huisdier even te vermelden. Is uw hond niet op vakantie dan is uw hond toch van harte welkom voor een wasbeurt.

Persoonlijke Begeleiding voor uw hond
Aandacht

Uw hond komt aan aandacht niks te kort bij ons! We laten onder persoonlijke begeleiding 4x per dag uw hond uit. Voor minder sociale honden hebben wij voldoende ruimte voor het alleen spelen met de begeleider.

Ontvangstruimte
Ontvangstruimte

Bij brengen van uw huisdier krijgt u een welkom ontvangst. U kunt een kijkje nemen in onze winkel en eventueel in overleg nog speciale wensen kenbaar maken. U mag daarnaast ook zelf mee lopen naar het verblijf. Zo ziet u zelf waar uw hond verblijft en kunt u met een gerust hart op vakantie.

Belangrijke Informatie

Regels Dierenpension Knoops

  1. Wij als dierenpension zijn verplicht tot een zo goed mogelijke verzorging van het ter verzorging afgegeven dier.
  2. De dierenpensionhouder is gerechtigd in geval van ziekte van het ter verzorging afgegeven dier haar dierenarts te consulteren. Dit op kosten van de eigenaar van het dier.
  3. Het ter verzorging afgegeven dier is op geen enkele wijze verzekerd. Noch voor interne, nog voor externe gevolgen.
  4. In de vakantieperiode moeten wij veel baasjes teleurstellen en daarom zijn wij genoodzaakt bij vervroegde thuiskomst het hele bedrag in rekening te brengen.
  5. Het ter verzorging afgegeven dier wordt uitsluitend aan de eigenaar teruggegeven indien de pensionkosten zijn voldaan.
  6. Het in het pension afgegeven dier moet van te voren de geldige inentingen hebben gehad. Een grote cocktail of een kleine cocktail met kennelhoest. Het vaccin mag niet langer dan een jaar geleden zijn toegediend en het moet geldig zijn tijdens het verblijf. Dit dient vermeld te staan in het inentingsboekje. Dit moet u meenemen als u uw huisdier komt brengen en dit blijft bij ons tijdens het verblijf. U dient te weten dat ondanks inentingen van de dieren de kans bestaat dat uw dier kennelhoest kan krijgen.
  7. Uw huisdier moet vrij zijn van ongedierte, dit is makkelijk te bereiken door druppels of het dragen van een vlooienband
Persoonlijke Aandacht
Een kijkje in ons pension

Haal en breng tijden

Ma t/m za 09.45 tot 10.15
18.00 tot 19.00
a
Zondag a

12.00 tot 13.00
(Telt als hele dag)

Prijs van een verblijf

Bij ons is het ook mogelijk om met uw Pin-pas te betalen

Prijzen per dag per hond.

Prijzen per 1 Oktober 2023

Kleine hond €17,00
Middelgrote hond €18,00
Grote hond €19,00

Door de explosief gestegen kosten van brokken, energie & schoonmaakmiddelen zijn wij ook genoodzaakt om de prijzen per 1-10-2023 te verhogen.

Mocht u door omstandigheden tijdens de vakantieperiode onverwachts eerder terug komen, dient u de gereserveerde periode volledig te voldoen.

Winkel

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven over voeding en verzorging van uw huisdier.

Wij hebben een groot assortiment speeltjes, halsbanden en riemen. Daarnaast verkopen wij ook voeding, botten en koekjes voor een goede prijs.

Contact

Voor meer informatie, of reserveringen :