Onderhoudsspecialist van Italiaanse auto's

De Italiaanse auto, een klasse apart

Italiaanse auto’s hebben karakter en elegantie en de Alfa Romeo is daarvan het ultieme voorbeeld.

Als eigenaar van een Italiaanse wagen wil je geen standaard onderhoud. Je wilt een reparateur die jouw auto door en door kent.
Garages die standaard service leveren zijn er genoeg. Je wilt iemand die een Italiaanse auto begrijpt.

Dat zijn wij dus: Italian Car Service.
Wij hebben van onze liefde voor de Alfa Romeo onze specialisatie gemaakt en in 30 jaar heeft die kennis zich verdiept en verbreed.

Het repareren en onderhouden van Italiaanse auto’s; dat is wat wij doen!

Italian Car Service kent uw auto als geen ander. Dit is wat wij bieden:

APK SERVICE

Zelfs de meest volmaakte auto is apk-verplicht. Een Alfa Romeo, net zo goed als ieder ander merk. Italian Car Service is BOVAG-gecertificeerd. Laat ons de check doen en je weet zeker dat het goed is.

ONDERHOUD

Een grote of een kleine beurt is het behoud van je auto. Omdat wij onze passie voor autorijden delen met onze klanten, zorgen wij dat elke auto -Italiaans of niet- naar alle tevredenheid wordt onderhouden. Met een auto in topconditie ga je zorgeloos de weg weer op.

REPARATIE & SCHADEHERSTEL

Een ongeluk of versleten onderdeel komt nooit uit, maar het belangrijkste is, het moet zo snel mogelijk hersteld worden. Italian Car Service schakelt snel en regelt de totale schadeafwikkeling en gaan aan de slag om je auto weer 100% in orde te maken.

ELEKTRONISCHE STORINGEN

Computers, chips en andere elektronische onderdelen zijn in moderne auto’s onmisbaar. Het maakt je auto sneller, comfortabeler, slimmer en zuiniger. Zijn er storingen? Wij beschikken over de juiste afleesapparatuur en kennis om een storing op te sporen en op te lossen.

AIRCO SERVICE

Vrijwel elke moderne auto heeft een airco. De airco koelt in de zomer en haalt condens weg in de winter. Hij werkt het hele jaar door, wat betekent dat het koudemiddel opraakt en de filters vervuilen. Regelmatig onderhoud aan je airco voorkomt dat deze gaat lekken, of droogloopt.

TAXATIE

Ook Italiaanse schoonheden worden beter en dus ouder. Hun elegante lijnen blijven een lust voor het oog van de liefhebber. Italian Car Service kent de Italiaanse oldtimermarkt door en door en is het adres om uw oldtimer op waarde te schatten en op waarde te houden.

ONDERDELEN

Onze garage aan de Hastelweg in Eindhoven herbergt ook een uitgebreid magazijn. De meest gangbare onderdelen hebben wij op voorraad. Specifiekere onderdelen kunnen wij voor u bestellen.

OLDTIMERS

Met de liefde voor Alfa Romeo, kwam bijna vanzelf de passie voor oldtimers. Klassieke auto’s hebben andere behoeftes dan gloednieuwe krachtpatsers. Italian Car Service begrijpt dat. Wat er ook aan schort, wij lossen het op.

Welke auto u ook rijdt, wij zorgen er met liefde voor.

Een prachtige auto verdient klasse service.
Niet alleen particulieren komen bij ons, ook collega-garagebedrijven weten ons te vinden als ze er niet uitkomen met een Italiaanse auto.
Voor ons is zo’n probleem een uitdaging! We zoeken door tot we de oplossing hebben.

Onze expertise en kennis van Italiaanse auto’s -ook in de topklasse- is na ruim 30 jaar zo groot, dat wij er eigenlijk altijd wel uitkomen.

Italian Car Service:
Nieuw of klassiek, elk model verdient de beste service.

Hastelweg 149 | 5652 CJ Eindhoven | Telefoon 040-2128328 | Email info@italiancarservice.nl

OPENINGSTIJDEN:
Maandag tot en met donderdag: 09:00 – 18:00 | Vrijdag: 09:00 – 17:30 | Zaterdag GESLOTEN

PROUDLY POWERED BY: