Verpakkingsmaterialen voor industrie, logistiek en
e-fulfilment

Betrouwbaar & innovatief

Meer dan 75 jaar ervaring

Beoordeeld met een 9,0

Breed assortiment en vele mogelijkheden

Bent u op zoek naar dé partner in verpakkingsmaterialen voor industrie, logistiek en e-fulfilment in Zuid-Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van Gennip Verpakking is al meer dan 75 jaar een volwaardige partner in verpakkingsmaterialen. Wij bieden een voorraadassortiment van ruim 5.000 verschillende verpakkingsproducten. Naast het voorraadassortiment bieden we ook een grote diversiteit aan maatwerkverpakkingen, hierdoor weten wij als geen ander hoe we u kunnen ontzorgen op het gebied van verpakkingen.

Een voorraadassortiment van bijna 5.000 verpakkingsproducten!

Als groothandel bieden wij een voorraadassortiment van bijna 5.000 verschillende verpakkingsproducten, variërend van plastic en karton tot supplies en verpakkingsmachines. Ook bieden we een grote diversiteit aan maatwerkverpakkingen. Naast het aanbieden van ons standaard-en maatwerk assortiment fungeren wij voor grote regionale-en nationale bedrijven als verpakkingsmagazijn op afstand. Dit doen we onder het concept ‘uw verpakking, onze voorraad’ waarbij Van Gennip Verpakking het volledige voorraadbeheer van klantspecifieke maatwerkverpakkingen overneemt.

Voor een optimaal passend verpakkingsadvies

Door inzicht te krijgen in het verpakkingsproces van onze (potentiële) relaties kunnen wij een optimaal verpakkingsadvies uitbrengen. Hierbij kijken we naar het zo efficiënt mogelijk inzetten van verpakkingsmaterialen, met als doel verpakkingen te ontwikkelen welke de producten van onze klanten veilig en professioneel naar de ontvanger versturen. Dit tegen zo laag mogelijke kosten én met een zo laag mogelijk impact op het milieu. Hierbij denken wij ook mee in proces optimalisatie voor onze klanten, waardoor zo ergonomisch en efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van verpakkingsmaterialen door te fungeren als strategisch partner in het meedenken over logistieke oplossingen en extern voorraadbeheer.

Zo doen we dat!

Optimaliseren en recyclen

We werken continue aan optimalisatie van ons assortiment, onder andere door zoveel mogelijk nieuwe grondstoffen te vervangen voor gerecyclede materialen (kunststofproducten) en oud papier (kartonnen producten). Daarnaast verduurzamen we continue ons assortiment door in te zetten op diktereductie van verpakkingsmaterialen.

In contact met de klant!

We bezoeken onze klanten op locatie om mee in het proces te kijken en blijven hen continue voorzien van informatie omtrent de nieuwste marktontwikkelingen op het gebied van duurzamer verpakken, tegen zo laag mogelijke kosten. 
Duurzamer verpakken én besparen gaat bij ons namelijk vaak hand in hand.

FSC en ISO-9001 gecertificeerd

We zijn FSC gecertificeerd, daarmee tonen we aan dat we voldoen aan de strenge normeisen op het gebied van sociale, milieu-en economische belangen rondom verantwoord beheer van bossen. Daarnaast zijn we ISO-9001 gecertificeerd, waarmee we aantonen dat continue verbeteren in ons DNA zit.

Op zoek naar een passend verpakkingsadvies voor uw bedrijf?

Ons team staat voor u klaar
Helaas wij zijn gesloten
stuur een mailtje

Liever een mailtje sturen?