Metamorphose

Ontdek nieuwe en populaire producten!

  • Score van 8.6 gebaseerd op 942 beoordelingen.
  • Vóór 15:00 besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden
  • Gratis bezorging boven € 35,-

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoek een filiaal in jouw buurt

Werken bij
Florale Haircare?

Vacatures

Florale Haircare | We deliver beauty!

We deliver beauty!

Florale Haircare is jouw leverancier voor haar- en beautyproducten. Wij staan voor de allerbeste kwaliteit en service, en voorzien je graag van de juiste haarproducten. Je kunt bij ons terecht voor de juiste verzorgingsproducten zoals shampoos, haarcrèmes en haarkuren. Daarnaast biedt Florale Haircare diverse soorten haarverf, kleurspoelingen en stylingsproducten zoals haarlak, haarserums en haargel. Florale Haircare staat klaar om jou optimaal te ondersteunen met kwalitatieve en exclusieve producten.

Lees verder

Het merk Metamorphose wordt ontwikkeld en geproduceerd door Florale Haircare in Maastricht. De haar- en beautyproducten worden zelf bedacht en geproduceerd met de beste ingrediënten uit de natuur. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop en bovendien zijn de producten geheel vegan en parabeenvrij! Metamorphose is exclusief verkrijgbaar in onze winkels, in onze partner salons en op de webshop. In 2019 ontwikkelde Florale Haircare voor Metamorphose: Magna. Iedereen heeft ander haar en dus ook andere haarverzorging nodig. Magna bestaat uit zeven verschillende lijnen, speciaal ontwikkeld voor alle haartypes. De formules van de Magna zijn beter dan ooit tevoren, mild voor de hoofdhuid en ontwikkeld met de nieuwste technologie. In de basis van de Magna producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, antioxidanten en oliën gebruikt om het haar een extra boost te geven. Het resultaat: prachtige, gewichtloze producten die langdurig presteren. 

Mix de producten en ontdek jouw perfecte Metamorphose!

Lees minder

Meet the Metamorphose family!

Maastricht 1920, op het historische Vrijthof werd de allereerste Florale Haircare winkel geopend. Een groothandel, speciaal gericht op de kappersbranche. Ruim 70 jaar later, in 1994, besloot men een eigen merk te introduceren. Een merk gericht op kwalitatieve basisproducten voor een goede prijs. Het merk was geïnspireerd op de Belgische en Nederlandse markt en werd geproduceerd in België en Italië. Al snel vloog het huismerk van Florale Haircare over de toonbank. 

Lees verder

De vraag naar de producten werd na een aantal jaar zo groot dat de producenten de hoeveelheid productie niet meer aankonden. Als gevolg hiervan werd in het jaar 2000 een belangrijke stap genomen: de gehele productie werd naar Maastricht verhuisd en in eigen beheer genomen. Tegelijkertijd kreeg het eigen merk een sterkere identiteit en werd het vanaf toen onder de naam Metamorphose verkocht. Een authentiek merk waarbij ieder product met liefde persoonlijke aandacht wordt ontwikkeld. Door de jaren heen is er stap voor stap geïnnoveerd in het creëren van Metamorphose. In chronologische volgorde werd het bedenken, afvullen, ontwerpen en in de markt zetten van producten in eigen beheer genomen. Van de formule tot de verpakking tot de concepten. En dat allemaal in Maastricht! Stapsgewijs vonden steeds meer mensen hun weg naar Metamorphose. Metamorphose werd een lokaal label waarbij elk afzonderlijk product in Maastricht werd ontworpen en gemaakt door lokale medewerkers. Veel obstakels werden overwonnen naar het verwezenlijken van onze droom. 

Lees minder

Blijf op de hoogte
  1. Zomerse lokken met Perfect Blondes

    Ontdek de Metamorphose Perfect Blondes collectie en laat jouw blonde lokken deze zomer stralen!

  2. De beste cadeau’s voor deze Moederdag

    Het is bijna Moederdag! Daarom zetten wij de beste cadeau's voor je op een rij.

  3. Onze nieuwe campagne: Zomereditie

    Ontdek onze nieuwe campagne: Zomereditie!

  4. Favoriete producten van Team Florale Haircare

    In deze blog delen we de favorieten van Team Florale Haircare. Deze maand deelt Yana haar favoriete producten met jou!

  5. Vier Koningsdag met koninklijke looks

    Koningsdag staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je oranje outfit uit de kast te halen en je feeststemming naar een hoger niveau te tillen! Ontdek hoe je je haar Koningsdag-klaar maakt met onze must-have producten.

  6. Haarverzorging met een drukke levensstijl

    Het leven is druk en soms schiet zelfzorg erbij in, vooral als het aankomt op het onderhouden van een gezonde haarroutine. Hier zijn enkele tips voor haarverzorging met een drukke levensstijl, zodat tijdsgebrek je niet meer kan ontmoedigen en je haar er stralend en gezond uitziet.

  7. De haarquiz: welk haartype ben jij?

    Ben jij nieuwsgierig naar wat jouw haar over jou zegt? Doe dan mee met onze haarquiz. Beantwoord de vragen en check je resultaat om te zien welke haarpersona het beste bij jou past!

  8. Dé haartrends van dit voorjaar

    Ben je op zoek bent naar inspiratie voor je lente-makeover? Of ben je benieuwd welke kapsels jij dit voorjaar op staat kunt spotten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

  9. Verzorgingstips voor natuurlijk glanzend haar

    Voor velen is glanzend haar het ultieme doel als het gaat om haarverzorging. Wij zetten een aantal tips en tricks voor je op een rijtje, zodat ook jij vanaf nu kunt genieten van schitterend haar.

  10. Paaslooks: Vier Pasen in stijl!

    Wil jij dit jaar Pasen vieren met een gloednieuwe haarstijl? Wij zetten de laatste trends voor je op een rij!

  • Score van 8.6 gebaseerd op 942 beoordelingen.
  • Vóór 15:00 besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden
  • Gratis bezorging boven € 35,-

Professioneel advies nodig?

Bezoek dan één van onze winkels in Nederland of België.

Zoek een filiaal in jouw buurt

Klantenservice

Heb je een vraag over ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

31 (0)43 32 15 391 info@floralehaircare.com