Fysiotherapie Bruinsma Logo-wit
Wij zijn Fysiotherapie Bruinsma.
Wij bieden optimale zorg binnen de eerstelijns-fysiotherapie. Dat doen we voor een brede patiëntengroep uit Landgraaf en omstreken. We staan voor betrokkenheid, kennis en kunde. Dat dragen we graag uit – naar elkaar en naar onze patiënten en samenwerkingspartners.

COVID 19 MEDEDELING

ONS PRAKTIJK BELEID IS AANGEPAST

DIENSTEN

WAT BIEDEN WIJ?

Fysiotherapie Bruinsma heeft verschillende soorten gespecialiseerde fysiotherapeuten. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten, wij zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen. Onze zorg past bij uw persoonlijke situatie en uw doelen. Hieronder vind u een aantal diensten die wij aanbieden.

Algemene Fysiotherapie

Het verbeteren van het bewegend functioneren, dit in stand houden en het voorkomen van nieuwe klachten.

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds het verbeteren van houding en bewegingen.

Geriatrie

Het behouden of vergroten van de zelfredzaamheid als voorwaarde voor de kwaliteit van leven en participatie in de samenleving. 

Oncologie

Het doel is om de klachten die zijn ontstaan tijdens of als gevolg van de operatie, radiotherapie, chemotherapie, medicijnen of medische behandeling te behandelen.

ONZE NIEUWTJES

HET LAATSTE NIEUWS

Fysiotherapie Bruinsma Sponsort Timothy de Koning voor 2024

Fysiotherapie Bruinsma is verheugd om aan te kondigen dat wij Timothy de Koning, een 22-jarige paracyclist voor TeamNL, zullen sponsoren voor het jaar 2024. Timothy heeft zich snel weten te onderscheiden als een opkomend talent in de wereld van het paracycling en wij zijn vereerd…

Het belang van bewegen!

Beweging is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl, en het belang ervan wordt steeds meer erkend in de gezondheidszorg. Een recent artikel gepubliceerd op FysioNieuws.nl benadrukt het belang van dagelijkse lichaamsbeweging en hoe dit kan bijdragen aan het verbeteren van onze algehele gezondheid en…

Anytime Fitness Landgraaf

Welkom bij Fysiotherapie Bruinsma & Anytime Fitness Landgraaf! Vanaf 1 oktober 2023 zijn wij gevestigd in het pand van Anytime Fitness Landgraaf.Onze gloednieuwe locatie is vanaf 1 september 2023 volledig gerenoveerd, met splinternieuwe faciliteiten waar je van kunt genieten. Bij ons kun je gebruik maken van alle…

ONS TEAM

WIE WE ZIJN

Fysiotherapeuten

Fysiotherapie Bruinsma heeft verschillende soorten gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ons team van 9 enthousiastelingen staan voor u klaar om te helpen! Alle fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG register en de kwaliteitsregisters van het KNGF.

Hoe wij werken

Gezondheid is het belangrijkste in het leven. Daarom is onze missie om de algehele gezondheid van de inwoners uit onze gemeenschap te bevorderen, dat kan met en zonder verwijzing. Daarin maken we geen onderscheid: iedereen mag ons om hulp vragen.

LOCATIES

WAAR WE U HELPEN