Nieuwbouw loods

Nieuwbouw van loods

Bekijk project

Renovatie

Renovatie van verschillende projecten

Bekijk project

Badkamer

Hier vind je verschillende badkamers

Bekijk project

Toilet

Wij maken iets moois van je toilet

Bekijk project

Nieuwbouw

U wilt vergunningvrij bouwen of beschikt misschien al over een ingediende of zelfs onherroepelijke omgevingsvergunning, maar zoekt nog een bouwpartner voor de uitvoering of bouwbegeleiding? Aannemersbedrijf BHD kan uw nieuwbouwplannen volledig realiseren, voor zowel woningbouw alsook zakelijke huisvesting.Wij denken met u mee en adviseren u graag met betrekking tot bijvoorbeeld de indeling van uw pand, keuze van materialen, duurzame oplossingen en aan te brengen voorzieningen.

Renovatie

De politiek heeft de afgelopen decennia de eisen met betrekking tot energiehuishouding steeds verder aangescherpt. Daarnaast belast de overheid het energieverbruik steeds hoger en stelt zij subsidies beschikbaar voor milieuvriendelijke maatregelen. Aannemersbedrijf BHD adviseert u graag over de staat van uw pand en zal bij een gewenste renovatie u tevens adviseren over het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen, energiebesparende maatregelen en subsidies.

Uitbreiding en verbouwing

Wilt u niet verhuizen, maar neemt uw ruimtebehoefte wel toe of vraagt de groei van uw bedrijf om extra oppervlakte of juist meer slimme vierkante meters, dan staan wij u graag terzijde bij het maken van uw bouw- en verbouwplannen. Afhankelijk van uw wensen en de ruimte binnen het geldende bestemmingsplan valt te denken aan een kelder, op- en aanbouwen, verbouwen, bijgebouwen of combinaties hiervan.

Toilet, badkamer en keuken

Bij bestaande woningen sluit de keuze én staat van wand- en vloertegelwerk, sanitair en keukeninrichting, net als de indeling, dikwijls niet aan bij de huidige wensen van de kopers of bewoners. Wij helpen u graag om uw keuken en sanitaire ruimten naar uw wensen te vernieuwen zodat deze klaar zijn voor de toekomst en gaan graag een stap verder om van deze ruimten uw visitekaartje te maken.