top of page
Home: Welkom

Sinds 1979 het bedrijf voor al uw zeecontainer en tankcontainertransporten

WELKOM BIJ HEBRAGTO

Verantwoordelijk, kwalitatief en klantgericht

HebraGTO is een bedrijf dat, zowel modaal als multimodaal, transportdiensten levert. Wij beschouwen ons als het visite kaartje van de klant en zullen altijd rekening houden met de specifieke wensen van onze klanten en die van haar klanten. Ondanks de grootte van onze organisatie zullen wij altijd de persoonlijke benadering blijven hanteren die men gewoon is binnen een familiebedrijf. Zo streven wij naar een toegankelijke organisatie waarin de mens centraal staat.

​

Ons team is gedreven, collegiaal, en enthousiast en zal gebruik maken van al onze specialiteiten op diverse modaliteiten. Wij zijn in staat te begrijpen waar de klant behoefte aan heeft en zullen meedenken om een optimale oplossing te bieden rekening houdend met veiligheid, flexibiliteit, kwaliteit, controle op de kosten en snelheid. Wij streven ernaar om de juiste keuzes te maken om zo de kwaliteit van onze klant te waarborgen.

Onze planners staan voortdurend in contact met onze chauffeurs. Daarnaast is onze automatisering in staat de voertuigen te volgen en via de ingebouwde boordcomputers chauffeurs te voorzien van instructies. Terugkoppelingen van chauffeurs worden direct door onze systemen verwerkt zo kunnen wij eventuele veranderingen door geven, 

Home: Diensten

PROFESSIONELE TRANSPORT OPLOSSINGEN

Met een vloot van meer dan 100 vrachtwagens vervoeren we containers en tankcontainers.  We beschikken over containerchassis van zowel 20, 40 als 45 ft.

ari-ara-hXsM4WTl46M-unsplash-2.jpg

GEKOELD TRANSPORT

Het vervoeren van temperatuur gecontroleerde reefertransporten voor zowel het verwarmen als koelen van producten.

susan-wilkinson-ReiMJUT19uI-unsplash-2.jpg

GEVAARLIJKE STOFFEN TRANSPORT

Tankcontainervervoer met een brede specialisatie in de chemiesector voor alle ADR transporten. 

pexels-pixabay-269790-2.jpg

REGIONALE EN LANGE AFSTANDEN

Herpositioneren van containers op zowel nationale als internationale bestemmingen.

Container-opslag-HebraGTO.jpg

COMBI TRANSPORT

Met de combi-trailers kunnen wij     2 x 20 ft containers vervoeren.

Home: Kenmerken
KOM BIJ ONS WERKEN!

Henk rijdt al meer dan 30 jaar bij HebraGTO: "Je komt in veel verschillende landen en het geeft voldoening als je alle opdrachten goed kan afronden. Men denkt met je mee, is er een keer wat probeert men dat op te lossen. Dat vind ik heel belangrijk"

IMG_1355_1.png

Chauffeurs van HebraGTO aan het woord

ONZE KRACHT

De kracht van HebraGTO zit hem in wat ons onderscheidt in de transport wereld. Als familie bedrijf staan wij voor verantwoordelijkheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Ons specialisme zit in het container transport en ADR vervoer.

VERANTWOORDELIJKHEID

Alle goederen die worden vervoerd door HebraGTO staan onder onze verantwoording. En wij zorgen dat deze goederen overal veilig terecht komen. Ook voor de meest gevaarlijke goederen zijn wij gecertificeerd om u te ondersteunen in het transportproces.

KWALITEIT

Tijdens een samenwerking leveren wij de hoogste kwaliteit in het correct afleveren van de goederen. We gaan steeds tot het uiterste om betere kwaliteit te leveren. Zoekt u een betrouwbare partner die samen met u voor kwaliteit gaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

KLANT GERICHT

Als klant van HebraGTO bent u het middelpunt van onze bedrijfsvoering. Wij zijn flexibel om aan al uw wensen te voldoen en staan open voor veel verschillende soorten opdrachten. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

OVER HEBRAGTO

Sinds onze oprichting, staat HebraGTO bekend om de superieure kwaliteit, uitzonderlijke efficiëntie en het hoogste niveau van professionaliteit. Welke service u ook zoekt, wij garanderen dat we aan uw verwachtingen voldoen, waardoor we u volledige tevredenheid kunnen garanderen.

 

Al het personeel van HebraGTO is volledig gekwalificeerd om met de gevaarlijke producten om te gaan. Regelmatige bijscholing van ons personeel is één van de speerpunten binnen HebraGTO. Een andere topprioriteit is een duidelijk veiligheidsbeleid, zowel binnen als buiten, dat wordt gevoerd door onze twee eigen veiligheidsadviseurs. 

​

Vanzelfsprekend komt al deze specialistische kennis ook tot uiting in de meer conventionele goederenstromen die HebraGTO verwerkt. Dezelfde zorg, aandacht en efficiëntie passen wij ook toe om U, onze klant en belangrijke opdrachtgever, waar nodig met raad en daad terzijde te staan.

​

Neem contact op voor meer informatie over ons team, ons bedrijf of voor meer informatie over de services die we aanbieden.

HebraGTO-wagenpark.JPG
Home: Over

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stolwijkstraat 60,
3079 DN Rotterdam,
Nederland

+31 (0)10 490 82 80

  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact
Home: Instagram
bottom of page