Van Wijk Groep

Schadeherstel aan voertuigen nabij Culemborg

Bent u op zoek naar een specialist in schadeherstel aan voertuigen in de buurt van Culemborg en Vianen? Van Wijk Groep in Leerdam, dicht bij Utrecht, is een volledig geautomatiseerd, zeer veelzijdig schadeherstelbedrijf en beschikt over een werkvloer van 1.000 m2 met vakbekwaam personeel. Wij maken gebruik van de modernste machines, voor een duurzaam en strak resultaat. Na een reparatie kunt u nog jarenlang zonder problemen gebruikmaken van uw voertuigen, zowel voor korte als langere ritten.

Expert in schadeherstel aan diverse voertuigen

Dankzij geavanceerde technieken, machines en gereedschappen is ons schadebedrijf specialist in snel en vakkundig schadeherstel. Iedere reparatie aan uw voertuigen is uiteraard van een zeer hoge kwaliteit. Daarna kunt u weer veilig de weg vervolgen. U kunt bij ons terecht voor schadeherstel van diverse voertuigen. Wij repareren bijvoorbeeld autoschade bij ons schadeherstelbedrijf. Of het nu gaat om een reparatie aan uw eigen voertuig of technisch schadeherstel aan een bedrijfswagen, ons schadeherstelbedrijf staat voor u klaar. Ook schakelt u ons in voor camperonderhoud. Wij bieden eveneens een uitgebreide caravanservice aan. U kunt dus voor allerlei reparaties en andere werkzaamheden, zoals inbraakbeveiliging van voertuigen, bij ons terecht. Wanneer u kiest voor ons schadebedrijf in Leerdam, bent u verzekerd van minimaal ongemak.

Ontdek de mogelijkheden bij ons schadeherstelbedrijf

Wilt u schadeherstel aan uw voertuigen laten uitvoeren door ons schadebedrijf uit Leerdam, vlak bij Culemborg en Vianen? Maak dan gebruik van onze dienstverlening. Wanneer u een reparatie wilt laten uitvoeren, kunt u uw voertuigen ook online aanmelden. Dan zorgen wij ervoor dat de rest met uw verzekeraar of leasemaatschappij wordt geregeld. Ons schadebedrijf is u graag van dienst! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nieuws

Wij zoeken meerdere nieuwe collega’s! Wil je graag bij ons komen werken?

Kijk bijĀ vacatures voor de beschikbare functies.

Van Wijk Groep