Pensioencijfers 2024

Lees meer

Welkom bij Conceptbenefits

Dé MKB-partner voor (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden

Waar we in geloven

Onze missie is MKB-bedrijven in staat stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Ons streven is optimaal gemak voor werkgevers met (financiële) fitheid en tevredenheid van de medewerkers. Een no nonsense aanpak en een scherpe prijs vinden wij belangrijk voor onze dienstverlening.

Wat we aanbieden

Onze diensten op het terrein van (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden zijn er op gericht om uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden op de juiste manier in te zetten en u volledig te ontzorgen in uw dagelijkse praktijk.

Dienstenwinkel

Wie we zijn

Conceptbenefits is een innovatieve dienstverlener met een speciale focus op MKB-bedrijven. Wij ondersteunen u op alle terreinen rond (verzekerde) arbeidsvoorwaardenregelingen. Ons bedrijf is weliswaar nieuw, maar ons team bestaat uit zeer ervaren medewerkers met brede expertise. Door onze ervaring en ons zeer uitgebreide Söderberg & Partners Netwerk kunnen we onze dienstverlening volledig laten aansluiten op uw wensen.

Over ons

Conceptbenefits Dienstenwinkel


Tijd is kostbaar voor ondernemers! Daarom helpen wij u met onze online Dienstenwinkel voor zakelijke diensten. Op dit platform vindt u, naast onze diensten ook een geselecteerd aanbod van onze professionele en betrouwbare partners. Gemak voor u staat voorop.

Hoe werkt onze dienstenwinkel?

U vraagt informatie over onze diensten gemakkelijk én vrijblijvend aan. Door onze afspraken met de aanbieders krijgt u toegang tot diensten van hoge kwaliteit tegen goede voorwaarden en scherpe tarieven. Met dit platform nemen wij uw probleem uit handen.

✔ Reactie binnen één dag na uw aanvraag
✔ Een vrijblijvend online oriëntatiegesprek wanneer het u uitkomt
✔ Extra voordelen voor Conceptbenefits klanten

Waar wij u als ondernemer bij helpen

Als werkgever heeft u te maken met veel werknemer gerelateerde zaken. Een belangrijk onderdeel hiervan vormen de verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan:

✔ Pensioenregelingen
✔ Arbeidsongeschiktheidsdekkingen
✔ Verzuim-, ziektekosten en ongevallenverzekeringen

Bekijk ons volledige dienstenaanbod >
De online dienstenwinkel voor u als MKB-ondernemer

Nieuwe pensioenregeling afsluiten

Lees meer >

Verzuimverzekeringen

Lees meer >

Coaching

Lees meer >

Nieuws

Pensioencijfers 2024

Lees meer >

Wet Toekomst Pensioenen aangenomen

Lees meer >

Cijfers 2023

Lees meer >