Open Huis dag van I. Albayrak Onroerend Goed B.V. en Albayrak Vastgoed :

Aanstaande zaterdag 02 september 2017 is er een Open Huis aan de Turn Key appartement Riouwstraat 40A tussen 11:00-12:00 uur. RM Wonen NVM Makelaardij zal de bezoekers verwelkomen.

En op zaterdag 09 september 2017 is er een Open Huis aan de Wezelrade 220 tussen 11:00-12:30 uur.

 

Toekomstig Aanbod

Met de stad onder handbereik en voldoende ruimte om te leven en gezin te herenigen, dat kan in Den Haag en omgeving. Natuurlijk zijn veel huizen middels al verkocht of verhuurd, maar Albayrak Vastgoed gaat door met het renoveren tot luxe  Turn – Key appartementen en woonhuizen. Buiten Turn – Key , verkopen we en verhuren we ook door.  U kunt de levendigheid in mix van jong tot oud, alleenstaanden, expats en gezinnen treffen. En rust vind u hier in de juiste balans tussen wonen en werken. Klik op de “bekijk ons toekomstig aanbod” en kijk naar wat we voor u kunnen betekenen.

Hou de site in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen, of neem contact met ons op. Indien u uw droomhuis zoekt kunt u naar woningen en vervolgens naar zoek opdracht plaatsen het formulier invullen en verzenden. Wanneer u uw woning wilt verkopen kunt u naar aankoop woningen gaan en het formulier invullen en verzenden.

 

Bekijk ons toekomstig aanbod

Huidig Aanbod

Albayrak Vastgoed heeft naast Turn – Key woningen ook regelmatig panden in verkoop als verhuur. Bij huidige aanbod kunt u onze actuele aanbod treffen. Ook deze woningen liggen op steenworp afstand van alles wat stedelijk wonen zo aantrekkelijk maakt. Het zijn panden in diverse wijken van Den Haag, ideaal voor starters, expats, gezinnen en alleenstaanden. Hiernaast hebben we ook commerciële panden in verkoop en verhuur. Indien u op zoek bent naar een bedrijfshal, winkel of kantoor ruimte of een garage – pakhuis, kunt u deze onder commerciële panden treffen.

Let wel op bij te huur aangeboden woningen verhuren we alleen luxe huur. Huur van sociale woningen kunt u bij ons niet treffen. Met luxe huur menen we dat er geen huurtoeslag mogelijk is.

Bekijk ons huidig aanbod

Ons Werkgebied

Albayrak Vastgoed en Makelaars is de expert in vastgoed en projectwontwikkelingen. En dit met na druk op de volgende werkgebied in te ‘s- Gravenhage :
Archipelbuurt, Benoordenhout, Bezuidenhout, Bohemen en Meer en Bos, Bomen- en Bloemenbuurt, Centrum, Duinoord, Loosduinen, Statenkwartier, Vogelwijk, Vruchtenbuurt, Waldeck, Zeelheldenkwartier.

Additioneel advies

Ongetwijfeld zal een aankoop voor uw winstgevend moeten zijn. De aandachtspunten zijn als volgt : de juiste woning op profiel schetsen, kijken naar de bouwtechnische kwaliteiten, wat de juridische aspecten zijn, de omgevingsfactoren, onderhandelingsresultaat en een indicatie van waarde op kaart brengen. Hierbij zult u bij Albayrak Vastgoed zich goed voelen, waarvan er volledige aandacht voor – tijdens en na het procedure het juiste droomhuis vindt.

Vragen? Bel naar onze algemeen nummer 070 – 4. 278. 578. Ook kunt u een mail sturen naar info@albayrak.nl – albayrakvastgoed@hotmail en binnenkort hebben we onze Whats´app lijn ook beschikbaar!  Waarin u kort aan kunt geven wat u zoekt en binnen een uur zult u antwoord van onze team ontvangen. Hou de site in de gaten..