top of page
strand duinen.webp
Welkom op Schouwen-Duiveland
B&B `t Laege Uus

 

Kleinschalige B&B met 3 kamers

 

Onze B&B heeft een prachtige ligging in het historische dorp Burgh-Haamstede

Op de kop van Schouwen-Duiveland nabij het strand, bos en de duinen

Burgh-Haamstede heeft vele restaurantjes waar je heerlijk kunt eten

Omgeving

 

Onze B&B heeft een prachtige ligging op de kop van Schouwen Duiveland nabij het strand, duinen en bos. Burgh-Haamstede heeft vele restaurantjes waar u heerlijk kunt eten.

Achter de duinen en de dijken ligt het polderland van Schouwen-Duiveland. Met levendige stadjes zoals de monumentenstad Zierikzee, Brouwershaven, de karakteristieke dorpjes en verschillende badplaatsen. Een populaire badplaats is Renesse met zijn bruisend nachtleven. De Deltawerken met attractiepark Neeltje Jans ligt op 6 km afstand. In de omgeving liggen leuke plaatsen zoals: Veere, Middelburg, Domburg, Vlissingen, Zierikzee, Ouwerkerk, Dreischor en Renesse.

​

Activities

 

 

Het is een ideale bestemming voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers, ruitersport, golfen en watersport zoals: zeilen, duiken, kitesurfen en windsurfen.

Aan de overkant van de straat ligt het prachtige natuurgebied de Zeepe duinen. Hier kunt u o.a. pony’s, Schotse hooglanders, reeën en een unieke flora en fauna zien.

De kop van Schouwen met een strand van 17 km hoort tot 1 van de zonnigste gebieden van Nederland.

Onze Kamers:

​

 

Al onze kamers hebben een eigen douche, toilet en gratis wifi

Onze B&B heeft een gezamelijke leefruimte waar je kunt relaxen, tv kijken of een spelletje doen.

​

Ontbijt (inclucief) wordt dagelijks geserveerd tussen 8.00 en 10.30 in de woonruimte. In overleg zijn ander tijden mogelijk. Heeft u speciale wensen laat ons het weten 

​

In de keuken kunt u gebruik maken van onze koelkast, vriezer, oven en magnetron, waterkoker, Senseo apperaat. Koffie en thee zijn gratis

​

Self-service drankjes

​

We hebben een heerlijke tuin waar je met andere gasten gebruik van kunt maken

​

Huisdieren en roken niet toegestaan

​

bottom of page