Bel ons direct (030 228 16 58)
img1

Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Onafhankelijk

Boonzaaijer & Merkus Accountants & adviseurs

Staat voor betrouwbaarheid, vakkundig werk en onafhankelijk advies.

Hoewel onze waarden ogenschijnlijk voor de hand liggen, vormen ze voor ons de leidraad in de dagelijkse praktijk. U wilt immers met een gerust hart uw financiĆ«le en fiscale zaken uit handen kunnen geven. We staan bekend om onze proactieve aanpak en staan klaar om u te helpen. Onder links ziet u bij welke organisaties wij betrokken zijn om deze kernwaarden te waarborgen.

Waar staat Boonzaaijer & Merkus nog meer voor?

Voor een open relatie met onze opdrachtgevers. De klik tussen u en ons is net zo belangrijk als de antwoorden op uw inhoudelijke vraag. Voor u en voor ons.  Het ondersteunen van (junior)accountants bij hun studie, onder meer door praktijkscriptiebegleiding. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

B&M is SRA-gecertificeerd

Klik hier voor meer informatie over de meerwaarde van een SRA-gecertificeerd accountantskantoor.

Bekijk onze eindejaarsbrochure 2023 met het laatste fiscale nieuws.

Onze dienstverlening

Snel weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie of een afspraak maken?

  • Mail naar info@bmaccountants.nl
  • Bel 030-2281658

Onze klanten

Boonzaaijer & Merkus Accountants zorgt ervoor dat onze jaarrekening zorgvuldig wordt gecontroleerd. Tevens ervaren wij de samenwerking met hen als zeer plezierig.

Boonzaaijer & Merkus Accountants heeft ons erg goed begeleid met advies over en het opzetten van de administratie van onze webshop.

Toen mijn businesspartner onverwacht vertrok, heeft Boonzaaijer & Merkus Accountants de administratie overgenomen en in goede banen geleid zodat ik mijn bedrijf zonder problemen kon voortzetten.

Ik besteed mijn administratie en salarisverwerking tot volle tevredenheid uit bij Boonzaaijer & Merkus Accountants. Ik heb er vrijwel geen omkijken naar; ze zijn heel behulpzaam.