Home

Welkom op onze website. Voor informatie over ons bureau, ga naar diensten. Voor een impressie van onze programma’s, ga naar portfolio. Wilt u meer weten, ga dan naar contact.

Mrs. Moon Productions is in 1996 opgericht met als doel audiovisuele producties te vervaardigen in opdracht van organisaties en bedrijven.

In de eerste jaren ging het daarbij om typische doelgroepcommunicatie zoals video’s, cd-roms en DVD’s. De producties liepen uiteen van productpresentaties tot en met corporate image producties, voor zowel in- als externe doelgroepen.

Sinds 1999 is de nadruk verschoven naar gesponsorde televisieprogramma’s. Mooie, informatieve programma’s zoals een zesdelige serie over de instandhouding van historische buitenplaatsen en een serie over waterbeheer in Nederland. Deze verschuiving naar tv-producties is in eerste instantie op gang gekomen door reeds bestaande opdrachtgevers. Nu worden de concepten vaak ook door het bureau zelf opgezet en uitgewerkt, waarna passende partners gezocht worden.