Bel ons op:
075-6841522

A&O Taxiservice


Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf in de regio Oostzaan? De broers Willem en Gerard van A&O Taxiservice vervoeren al meer dan 17 jaar hun klanten met veel plezier. Hierbij staat een goede service altijd centraal. Bent u met meer dan 4 personen? Dat is voor ons geen enkel probleem, wij komen u in dat geval ophalen met onze taxibus.

   

Zakelijk vervoer

Wij vervoeren u en uw zakenpartners op een snelle en comfortabele manier. U kunt rekenen op discretie en professionaliteit. Bovendien kunt u A&O Taxiservice ook inschakelen voor bedrijfsuitjes en vervoer van en naar conferenties.

  

Vliegveldvervoer

    Geen gedoe met parkeren, bagage en navigatie.     A&O Taxiservice brengt u op een aangename manier van en naar het vliegveld. Neem contact op voor onze vaste Schiphol-tarieven.

 

Particulier vervoer

Wij brengen u veilig thuis na een evenement of avondje stappen, wij kunnen u op een rustige manier naar het ziekenhuis vervoeren en kunnen u ophalen na een dagje winkelen.

A&O Taxiservice voor snel en comfortabel vervoer in Amsterdam en de regio Oostzaan.

Overige diensten

Toertjes

Wilt u een bezoekje brengen aan Amsterdam? Of gaat u naar de Zaanse Schans, Volendam, de kaasmarkt in Alkmaar of de Keukenhof? Wij kunnen u de hele dag vervoeren tegen een voordelig tarief. Zo wordt uw dagje weg nog leuker.

Trouwvervoer

Daarnaast kunnen wij ook het trouwvervoer verzorgen, zo maken wij uw trouwdag nog mooier. We vervoeren uw gasten op een elegante manier en houden hierbij rekening met de planning van uw dag. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Natuurlijk kunt u hiervoor een prijsopgave aanvragen.

 Tarieven  

 

Aantal personen Eerste aanslagKM-bedragWachttijd
1 tot en met 4 personen € 2,95€ 2,17 per km€ 0,36 per minuut
5 tot en met 8 personen € 6,00€ 2,73 per km€ 0,41 per minuut
Aantal personen Eerste aanslagKM-bedrag
1 tot en met 4 personen € 2,95€ 2,17 per km
5 tot en met 8 personen € 6,00€ 2,73 per km
De wachttijd tot 4 personen is € 0,36 per minuut, de wachttijd vanaf 4 personen is € 0,41 per minuut

Neem gerust contact op voor een prijsopgave!

Bel A&O Taxiservices voor voordelig vliegveldvervoer

Wij zijn 24/7 bereikbaar

   Werkzaam in Amsterdam en de regio Oostzaan

A & O Taxiservice
Noordeinde 69
1511 AB Oostzaan

075-6841522

info@taxivisser.nl

Routebeschrijving