Verbouw

Staat u op het punt te verbouwen, en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in Naarden en omstreken? Dan bent u bij Rene Visser Bouw aan het juiste adres. Rene komt graag persoonlijk bij u langs.

Onderhoud

René Visser Bouw werkt met de beste mensen. Voor periodiek of incidenteel onderhoud aan uw gebouw bent u bij Rene Visser Bouw aan het juiste adres. Neem contact op met Rene voor een afspraak!

Schilderwerk

Binnen en buiten schilderwerk, Rene Visser werkt met professionele schilders en de beste schildermaterialen. Zijn de schilders van Rene Visser bij u langs geweest, dan ziet uw huis er weer uit als nieuw!

Betrouwbaar

René Visser Bouw werkt met de beste mensen uit het vak. En is een betrouwbare aannemer voor al uw verbouwingen, onderhoud en schilderwerkzaamheden. Neem contact op met Rene Visser, hij komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Welkom bij René Visser Bouw

Een betrouwbare aannemer geeft u het voordeel in ieder opzicht. Kwaliteit is altijd belangrijk. Maar bij René Visser Bouw geloven we dat het om meer moet gaan. Kwaliteit die verder gaat dan het eindresultaat. We bieden u een goede service, wat ook betekent dat we u tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk van dienst zijn. We laten geen rommel achter en houden zoveel mogelijk rekening met uw agenda. We houden van duidelijke afspraken. Uw wensen staan voorop en wij doen wat we zeggen. Wij leveren kwaliteit in de werkzaamheden en de te gebruiken materialen. Onze deskundige vakmensen werken uitsluitend met de beste materialen.