Verloskundigenpraktijk Kleverpark Haarlem

Zwanger! Dolblij, geschrokken, ongeloof? We zijn er vanaf nu voor jou. Woon je in Haarlem, Heemstede, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout of Zandvoort; dan willen wij je graag begeleiden gedurende je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Of je nu ongepland zwanger bent geworden of na een jarenlang fertiliteitstraject eindelijk in verwachting bent, wij gaan graag samen met jou op zoek naar wat de beste zorg is voor jou en je kind. We zorgen met toewijding voor jullie aan de hand van professionele richtlijnen en jouw persoonlijke wensen want we snappen dat de beste zorg voor iedereen net even anders is. Meld je hier aan voor de zorg op maat

Bij ons vind je alle zorg rondom zwangerschap en geboorte onder één dak. We hebben verschillende expertises in huis zoals een kinderwensspreekuur, echoscopie, anticonceptiezorg en zwangerschapscursussen en daarnaast werken we nauw samen met de gynaecologen in het ziekenhuis en andere partners zoals kraamzorg of (bekken)fysiotherapie. Alles dicht bij elkaar, wel zo handig!

Over ons

Leuk je te ontmoeten! Wil je meer over ons weten? Klik hier.

Blogs

Volg ons op Instagram