Mark’s Party & Catering staat voor kwaliteit met lokale en duurzame producten. Of u nu een lunch(box), warme maaltijd, buffet of een receptie wil, wij zorgen er met passie voor dat alles op maat en naar wens wordt geleverd. Laat u verrassen door ons team!

glazen op rij

Catering

Of het nu gaat om broodjes, lunches, een event, aangeklede bedrijfsborrels, walking diner of een aangeklede barbecue uw wensen staan bij ons voorop.

Vanuit hier denken we graag met u mee voor een passende catering op maat. Meer weten over onze catering klik hier.

Lunchbox half broodjes

Lunchbox

Lekker lunchen op het werk doe je met onze corona-proof lunchboxen. Gezond, lekker en met de beste locale ingrediënten. Dieetwensen? Voor ons geen enkel probleem. Dagelijks of wekelijks? U zegt het maar! Meer weten over onze lunchbox klik hier.

Mark’s Party & Catering Diemen/Amsterdam
Welkom in onze wereld van cateren! Sinds 1995 verzorgen wij vanuit Amsterdam en Diemen alles op het gebied van eten en drinken, hoofdzakelijk in het gebied Groot Amsterdam, maar ook door het gehele land kunnen wij van uw event een feest maken.

Mark’s Party & Catering B.V. is het catering bedrijf dat u zoekt als u lekker wilt eten. Of het nu gaat om broodjes, lunches, een event, aangeklede bedrijfsborrels, walking diner, barbecue of een gezonde maaltijd,  uw wensen staan bij ons voorop.

Deze website geeft een beeld van de verschillende mogelijkheden. Vanuit hier denken we graag met u mee voor een passende catering op maat.

Zoekt u een cateraar in of rond Amsterdam, zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Voor catering met passie!

• Ambachtelijke locale leveranciers
• Duurzame en dagverse producten
• Top chef-kok Govert en enthousiaste bediening
• Eerlijke prijs
• Graag vervullen wij elke wens van u

De prijzen zijn excl. BTW.
Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Elke keer als we een bestelling plaatsen krijgen wij een grote glimlach bij levering en weer terug van onze klanten, altijd zeer tevreden. Gewoon een lunch of een groot buffet, altijd een goede presentatie en top kwaliteit producten en niet geheel onbelangrijk, heerlijk op smaak! Breed assortiment en als er wensen zijn, dan denkt de kok mee en dat is zeer prettig samenwerken en voor ons een ontlasting met vertrouwen. Bedankt!

Wanneer de catering door Mark verzorgd wordt is het telkens weer een waar feestje. Heb nu meerdere keren mogen genieten van de kookkunsten van Mark en telkens weer is het een waar genoegen voor de smaakpapillen. Naast de kookkunsten valt ook de vriendelijke, flexibele en positieve instelling van het team op, zij maken steeds weer een geslaagde avond compleet! Wat mij betreft een echte aanrader!

Op een netwerkborrel waar ik was uitgenogd verzorgde Mark decatering. De walking dinner was van uitstekende kwaliteit en werdook mooi en praktisch aangeboden. Mocht ik zelf een borrelorganiseren weet ik waarvandaan ik de hapjes moet betrekken…..

Fantastische en creatieve cateraar. No sky is the limit voor Markom geheel aanbouw wensen te voldoen. Voor al uw lunches,diners etc. Kunt u bij Mark terecht. Uw gasten zult u – zakelijk ofprive – niet teleurstellen.

Voor heerlijke belegde broodjes is dit het juiste adres! de vegetarische broodjes zijn inmiddels favoriet geworden. Maar ook de buffetten zijn geweldig. Niet te vergeten om te noemen is dat Mark’s party en catering veel doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mark (eigenaar) heeft binnen zijn bedrijf kandidaten een kans gegeven om de arbeidsmarkt op te komen.

Gezond, voedzaam, kortom topcatering in een sportieveomgeving!

Heerlijke cateraar goede verse spullen houdt rekening met dewensen betaalbaar en leuk bedrijf.

Heerlijke gerechten, voor ieder wat wils. Top geregeld!

Een super bevlogen eigenaar en prettig mens. Veel van onze ING bijeenkomsten prima verzorgd met kwaliteit en gepaste hapjes. Ook kunnen zij prima lunches en diners verzorgen. Ga zo doortoppers. Met vriendelijke groet. Herman Koster.

Popup Builder Wordpress