Met Today's Wealth Management blijft uw vermogen op koers.

Bij de aanpak van Today’s Group is uw financiële situatie en doelstelling de leidraad van ons werk. Het beheer van uw vermogen is een persoonlijke aangelegenheid. Het vaststellen van een passende strategische asset allocatie is een belangrijk onderdeel van onze toegevoegde waarde.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Vermogensbeheer, advies, Wealth Management

Wij zijn een Actieve Vermogensbeheerder/ Wealth Manager. Daarom zijn al onze (beheer)-technieken actief van aard en gericht op het behoud van het vermogen. Elke strategie met eigen wijze en met hun eigen risico en rendement.

Zelf beleggen

Gespecialiseerde Broker (Today's Brokers) met persoonlijke service. Uw koop- en verkoop-orders worden vakkundig en razendsnel door onze zeer ervaren experts afgehandeld tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden onze Execution Only Brokerage service voor zowel de particuliere en de professionele beleggers.

Pensioen beleggen

Binnen (beheerd) beleggen kunt u ook uw aanvullend pensioen-vermogen, fiscaal vriendelijk laten/zelf beleggen met onder andere een Box 1 oplossing (For Tomorrow), dan wel via ons Baloise product.

Laatste nieuws en achtergronden

Onze specialisten schrijven regelmatig columns op persoonlijke titel en vormen een bron van inspiratie voor beleggers. Zo blijft u op de hoogte van de markten.

Onze garantie voor u

Persoonlijke toewijding

Wij geloven in persoonlijk contact. Direct contact met uw eigen persoonlijke beleggingsexpert of vermogensspecialist, die te allen tijde voor u klaar staat voor uw vragen of opdrachten. De professionals van Today's Group kunnen ook dienen als klankbord voor beslissingen. Volledige inzet en goede service, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Expertise

Ons team bestaat uit professionals die ieder hun sporen hebben verdiend in de financiële markten en die wij in hun kracht inzetten binnen de Today's Group om u zo een optimale dienstverlening aan te kunnen bieden.

Gemak

Wij willen gemak voor u creëren, dit binnen alle soorten dienstverlening binnen het bedrijf. Dit doen wij middels diverse services, welke u zullen helpen en inzicht zullen geven, zodat u zich kunt richten op wat u belangrijk vindt.

Duurzaam

Wilt u een verschil maken in de wereld door te investeren? Duurzaam impactbeleggen is een doeltreffende manier om positieve sociale en ecologische veranderingen te beïnvloeden. Today's Group maakt voor haar ESG beleid gebruik van Experts binnen en buiten de organisatie.

2022
Eerste trade in
0 +
Medewerkers
0
Gezamenlijke ervaring
0 kantoren
Hilversum - Den Haag - Purmerend

Nieuws

Column: Wat geef je een verwend kind?
Wat geef je een verwend kind? Deze column is volledig op persoonlijke titel en is mogelijkerwijs niet de...
In het Today's nieuws
Dit verhaal verscheen 19 maart 2024 in het Nederlands eerder onder titel: Today’s Group komt met eigen fintech-platform...
Column: Echt Zomertijd?
Echt zomertijd? Deze column is volledig op persoonlijke titel en is mogelijkerwijs niet de mening van het bedrijf...

Meet IVAR

Met IVAR in het team biedt Today’s een gerobotiseerde manier van beleggen aan.

Beleggen voor later

Laten beleggen door onze experts voor uw aanvullend pensioen, (klein)kinderen of vermogensgroei.

Today's Academy

Verrijk uw kennis met onze (gratis) webinars, seminars en cursussen.

Trade Ideas

Actuele handelsideeën van onze interne en externe experts.