SHOOT GIDST STERKE MERKEN

Load More

richting

SAMEN BEPALEN WIJ DE KOERS

Shoot Communications is een Amsterdams communicatie-adviesbureau met een doorbijt mentaliteit. Al 20 jaar werken we met een hecht team van geïnspireerde creatieven aan trefzekere boodschappen voor grote én steeds meer kleine merken! Voornamelijk in Food en altijd voor mensen!

Nuchter, scherp en soms iets te serieus. Vanuit de basis, die we altijd, samen met de klant ontwikkelen, creëren wij communicatie materialen. Doordachte tekst en sterk design, altijd aangepast aan het juiste medium. Van folder tot beursstand van nieuwsbrief tot verpakking.

20 jaar ervaring in communicatie en ondernemen brengt enorme meerwaarde en verklaart waarom we ons gedragen als partners van onze klanten.

Wij geloven in communicatie. Altijd vanuit de basis. Alleen dan werk je aan een doordachte boodschap. Het is een succesbasis. De reden waarom opdrachtgevers van het eerste uur loyaal zijn aan ons bureau.

Daar zijn we trots op.

Ontdek onze beproefde aanpak

WAT BIEDEN  WIJ

 

Liefhebbers

Wij onderscheiden ons door klantvriendelijk en duidelijk te zijn: heldere communicatie, goede afspraken en een open houding.

Allround service

We verzorgen het gehele traject, van strategie tot uitwerking. Online, offline, copywriting of fotografie; wij weten de weg. Hoe makkelijk is dat!

Flexibiliteit

Dankzij efficiënte projectplanning en een hands-on mentaliteit lukt het ons elke keer weer om deadlines te halen.

Doorvertaling

Hoe sterker je identiteit des te eenvoudiger wordt je herkend. Bij ons ben je verzekerd van design die onafhankelijk van het medium laat zien wie je bent. Elke keer weer.

Betaalbare tarieven

We werken met abonnementen of een financieel voorstel op maat. Bij ons is de begroting de factuur. Geen verrassingen als het gaat om geld.

Lekkere koffie

We zijn geen barista’s maar we doen enorm ons best heel dicht in de buurt te komen! Kom eens langs. Praten over producten, merken en mensen vinden wij altijd leuk!

ONTMOET ONZE KLANTEN

Waar we met veel plezier voor werken