Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk de Vlaswiek – Zeeland
Header afbeelding

Welkom bij Apotheekhoudende huisartsenpraktijk de Vlaswiek

 

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk “de Vlaswiek” is geopend op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Tussen 8.00 uur en 8.30 uur is de praktijk bereikbaar voor spoedgevallen. Luistert u dan het tekstbericht af!
Tussen 13.00 uur en 14.00 pauzeren wij en is er tijd voor administratie. Alleen voor spoedgevallen of spoedrecepten zijn we dan geopend. Aan het einde van de dag maken we tijd om terugbelverzoeken af te handelen, daarom zijn we tussen 16.30 -17.00 uur alleen bereikbaar in geval van spoed.
Wij hebben geen weekendopening.

Voor spoedgevallen tijdens onze sluitingstijden, kunt u contact opnemen met de huisartsenpost

088 – 876 50 50

Voor spoedrecepten in het weekend kunt u gaan naar de dienstapotheek gevestigd in ziekenhuis Bernhoven.

Herhalingsmedicatie kunt u aanvragen door op deze link te klikken.  Voorts bestaat de mogelijkheid een leeg doosje te deponeren in de daarvoor bestemde brievenbus in de hal. Als laatste optie kunt u recepten herhalen door te bellen met de Vlaswiek, keuze nummer 3. Deze optie zal echter komen te vervallen in het nieuwe jaar 2024. Hiervoor in de plaats wordt er een receptenlijn geïnstalleerd.

U kunt ook worden opgenomen in het systeem van “pro actief herhalen”. Chronische medicatie wordt dan voor u automatisch herhaald. U ontvangt dan een melding zodra de medicatie klaar staat. Wij willen deze optie van harte bij u aanbevelen.

In toenemende mate dient er voor medicatie te worden bijbetaald. Hiervoor hebben we de beschikking over een PIN automaat met contactloos betalen. Contant geld kan niet meer in ontvangst worden genomen.
Houdt u rekening met minimaal 7 dagen verwerkingstijd van de herhalingsrecepten. Recepten die u op het spreekuur ontvangt worden natuurlijk direct verstrekt. Indien niet op voorraad wordt een passende oplossing gevonden.

Bepaalde uren van de dag kan het wat drukker zijn bij de apotheek. Wilt u zo vriendelijk zijn een bepaalde afstand in acht te nemen, dit ten behoeve van de privacy van de andere patiënten.