• Kleine groepjes

    Voor de maximale aandacht geven wij zwemles in kleine groepjes van maximaal 7 kinderen. De zwemles is 2x een half uur in de week.

  • Ons motto is,
    "Binnen het jaar,
    het Zwem-ABC voor elkaar!"

     

  • Duidelijkheid

    De lessen worden gegeven door Heidi en Tino, de kinderen hebben iedere les dezelfde leraar(es) en weten dus precies waar ze aan toe zijn.

  • Inschrijven

    Dit kan telefonisch (0413 294363) of per mail. Graag onder vermelding van naam, geboortedatum, telefoon nummer en eventueel voorkeur van dagen.

  • Zwemplezier

    Doordat het niveau bij ons vrij hoog ligt is het zwemplezier (zwemveiligheid) na het diploma A, B en C des te groter en geeft het de ouders en het kind een veilig gevoel in- om, en nabij het water.

 
1 2 3 4 5
 

 

 

Welkom bij 't Geburgt

Wij zijn een particuliere zwemschool die 35 jaar geleden,vanuit een hobby is opgericht door Govert en Cokkie Juijn. Toen hun dochter Heidi oud genoeg was en de benodige diploma's voor het zwemonderwijs heeft gehaald, is ze mede eigenaar van de zwemschool geworden. Nadat haar ouders zijn gaan minderen is de zwemschool over gegaan naar haar en haar echtgenoot Tino die ook is ingestroomd in het zwemonderwijs. Dit doen zij met veel plezier en overgave. Hierdoor zijn al vele kinderen met het Zwem- ABC geslaagd op Zwemschool 't Geburgt.

 

Groetjes Heidi en Tino