Persoonlijke aandacht Kinderen Momentje voor jezelf Kleuren Verzorgd de deur uit

Persoonlijke aandacht

Onze kapsters hebben alle aandacht voor u. Zij staan garant voor een eerlijk, deskundig én  persoonlijk advies, waarbij uw wensen centraal staan. Lekker in de behandelstoel, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, even een momentje voor uzelf. Dat is pas genieten!

Kinderen

Kinderen krijgen bij ons net dat beetje extra aandacht. In een aparte ruimte, speciaal voor onze jonge gasten ingericht, worden ze geknipt. Na het knippen kunnen de meisjes kiezen voor vlechtjes, staartjes of iets anders dat ze leuk vinden. Jongens krijgen als ze willen stoere gel in hun haren. Als de kinderen eerder klaar zijn […]

Momentje voor jezelf

Even de boel de boel… zalig! Laat je verwennen en verzorgen door onze kapsters en visagisten. Goed verzorgd geeft een heerlijk gevoel!

Kleuren

Onze kapsters kijken goed naar de vorm van uw gezicht en naar uw huidskleur. Op basis daarvan geven zij u advies over de kleur en het kapsel. eNJee Kappers werkt uitsluitend met professionele producten zodat de kwaliteit van de toegepaste kleuren gegarandeerd is.

Verzorgd de deur uit

Lekker verzorgd weer naar buiten of mooi opgemaakt naar een feestje. Wij zorgen er graag voor. Onze kapsters en visagisten adviseren u graag én professioneel.

Heren

Uiteraard zijn mannen van harte welkom bij eNJee Kappers. Onze kapsters zorgen voor een stoere, eigentijdse look of gewoon voor een goed verzorgd kapsel.