Tand Totaal Vallen

Op zoek naar een tandarts in Venray? Tand Totaal Vallen is een tandartsenpraktijk met passie voor het vak.

Sinds juli 2021 is onze praktijk gevestigd aan de Julianasingel 7a, te Venray. In de omliggende straten kunt u parkeren en is er een openbare fietsenstalling.

Tand Totaal Vallen: de juiste tandzorg voor iedereen

De tandartsen en specialisten van tandartsenpraktijk Tand Totaal Vallen zijn professioneel en persoonlijk. Ons gedreven en gediplomeerde team biedt iedereen de juiste tandzorg.

Onze visie

We zien graag dat u zich thuis voelt in onze praktijk in Venray. Bij Tand Totaal Vallen hebben we uitvoerig aandacht voor iedere patiënt die plaatsneemt in onze behandelstoel, van elke leeftijd en elke achtergrond.

De combinatie van uw zelfzorg en onze deskundigheid geeft het eindresultaat. Wij vinden heldere en duidelijke communicatie, bijscholing van onze technische kennis, intercollegiaal overleg en nauwe banden met onze verwijsdisciplines erg belangrijk.

Professionals voor iedereen

“Tand Totaal Vallen biedt de juiste tandzorg voor elke leeftijd en elk budget.”

Allround tandartsenpraktijk

Tand Totaal Vallen is een allround tandartsenpraktijk. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor reguliere tandzorg en mondhygiëne, maar ook voor esthetische tandheelkunde en kleine chirurgische ingrepen, zoals het operatief verwijderen van uw tanden en (verstands)kiezen. Ook staan wij voor u klaar als het gaat om specialistische behandelingen als het maken van voorzieningen op implantaten, het aanmeten van een MRA-beugel (tegen snurken en apneu’s) en protheses.