top of page

Eten. Drinken. Ontspannen.

Trakteer jezelf

Grand Café Maagdenberg is de plek waar geweldige gerechten en een fantastische sfeer samenkomen. Ons eten is voedzaam, lekker en betaalbaar en we verwelkomen gasten van jong tot oud. Ontdek het zelf: reserveer uw tafel of kom vandaag nog langs!

1.png
5.png

Menu

RESERVEREN

Reserveren

Reserveer tijdig een tafeltje voor lunch of diner! Dit kan gemakkelijk via ons booking systeem op deze website. Je ontvangt een bevestiging via mail zodra we jouw reservering binnen hebben.

1.png

Groepen

Wij vinden het onwijs gezellig als jullie met groepen langs willen komen. Via het reseveringssysteem is dit alleen wat lastig. Je kunt daarom het beste even bellen naar +31 6 552 66 587 of een mailtje sturen naar info@maagdenbergvenlo.nl.

2.png

Kan ik ook langskomen zonder te reserveren?

We raden je ten alle tijden aan om te reserveren via ons reserveringssysteem, om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard kun je ook zo binnenlopen. Mochten we niet meteen een tafel vrij hebben, kun je altijd genieten van een drankje in het café totdat er een plekje vrij komt.

1.png

Kan ik ook langskomen voor alleen een drankje?

Jazeker! Dat vinden we zelfs onwijs gezellig. We ontvangen je graag in ons cafégedeelte voor een drankje en eventueel bijpassende borrel bites.

WERKEN BIJ GCM

Werken bij Grand Café Maagdenberg

Momenteel hebben wij een compleet team. Wanneer er in de toekomst een vacature vrij komt, zullen wij deze hier op de website plaatsen.

Een open sollicitatie sturen kan altijd naar info@maagdenbergvenlo.nl t.a.v. Conny Hermkes-Basten.

7.png
FAQ
CONTACT

Neem contact met ons op

Heb je toch nog een vraag waarop je het antwoord niet hebt kunnen vinden? Laat het ons dan weten via een berichtje hieronder. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

6.png

Dankjewel!

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag

Zaterdag & zondag

12:00 - 23:00

11:00 - 22:00

Uitzonderlijke openingstijden

-

bottom of page