Wij begrijpen dat zonwering meer is dan alleen een praktische toepassing. Zonwering is ook veiligheid, bescherming, gezelligheid en het buitenleven. Wij vinden dat zonwering moet bijdragen aan uw wensen, aan uw gevoel van veiligheid en dat het u echt thuis moet laten voelen. Leven met licht. Dat is waar wij voor staan.

Bescherming

De zon is vaak erg fijn. Het geeft ons energie en prachtige dagen, maar UV-straling is niet altijd gewenst. Daarom biedt zonwering ook bescherming.

Veiligheid

Vooral in de donkere wintermaanden is het gevoel van veiligheid soms ver te zoeken. Goede isolatie van uw huis door middel van bijvoorbeeld rolluiken, maakt uw huis weer een beetje veiliger.

Sfeer

Vooral in de donkere wintermaanden is het gevoel van veiligheid soms ver te zoeken. Goede isolatie van uw huis door middel van bijvoorbeeld rolluiken, maakt uw huis weer een beetje veiliger.

  • Rolluiken voor aan uw woning

    Rolluiken bieden een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Ook weren ze licht, geluid, warmte, kou en inbrekers.

    Lees meer

  • Buitenzonwering

    Buitenzonwering bieden wij in vele soorten en maten aan.
    U heeft keuze uit verscheidene knikarmschermen, markiezen en screens.

    Lees meer

  • Binnenzonwering

    Een leven met licht komt pas echt tot haar recht met binnenzonwering. Meerdere kleur- en lichtaccenten kunnen uw interieur verrijken.

    Lees meer

  • Terrasoverkappingen

    Terrasoverkappingen houden de heetste zon buiten en bieden toch de lichtinval die u zich wenst.

    Lees meer

  • Hordeuren en -ramen

    In de zomer is het fijn om deuren en ramen open te zetten. Met uw op maat gemaakte hor, zorgt u ervoor dat insecten hun weg naar binnen niet zullen vinden.

    Lees meer

  • Rolpoorten

      Heeft u een handelszaak die u veilig wilt afsluiten of een speciale ruimte thuis?
    Dan is een rolpoort wellicht wat voor u.

    Lees meer

  • Garagedeuren

    Een garagedeur is vaak een belangrijk en zichtbaar deel van uw woning.
    Een nette occlusie van uw huis is daarom zeer wenselijk.

    Lees meer

Meten

Om aan uw wensen te kunnen voldoen, komen we altijd bij u thuis de situatie beoordelen en vooraf meten om u zo een passend advies te kunnen geven. Vervolgens nodigen wij u graag uit in onze showroom, waar wij alle opties kunnen doorspreken en tonen.

Kiezen

Inspelend op uw wensen, zullen wij u de voor u geschikte zonwering adviseren welke u tevens een veilig en prettig thuisgevoel zal geven. Om een juiste keuze te maken, nodigen wij u graag uit in onze showroom om inspiratie op te doen en om een betere kijk te krijgen op de verschillende mogelijkheden. Met onze speciale UV-lichtbak kunnen wij u de exacte kleur van de zonwering bij zonlicht tonen met een arsenaal aan mogelijke materialen.

Lees meer

Monteren

Nadat u een keuze hebt gemaakt, komen wij uw gekozen zonwering professioneel installeren. Wij houden hierbij rekening met de landelijk gestelde richtlijnen en bieden veiligheidskeurmerken wanneer deze van toepassing zijn.