Een uniek product

Uittenbosch Montage is producent van panelen met ceramisch staal in de BeNeLux. Deze panelen worden vanwege de unieke eigenschappen geleverd en aangebracht vooral in het openbaar vervoer en weg- en waterbouw sector. Vooral in (Metro-)stations, luchthavens, auto-, fiets-, en voetgangers tunnels e.d.

Ceramic Steel panelen vormen in alle opzichten een uniek product. De panelen kunnen zowel vlak als in een gebogen vorm worden toegepast. De panelen zijn opgebouwd uit een aan beide zijden geëmailleerde sheet verlijmd op een vuurbestendige drager met backing materiaal, al naar gelang de toepassing. De geëmailleerde sheets hebben een dikte van slechts 0,65 mm en kunnen geleverd worden in een lengte tot 10.000 mm en een breedte tot 1.200 mm, in iedere gewenste kleur en glansgraad. Uniek is ook dat het oppervlak kan worden bedrukt in een vierkleuren proces. Van kunst uitingen tot plattegronden, maar vooral ook met al dan niet geïntegreerde signalisatie.

Belangrijkste producteigenschappen

De panelen zijn geschikt voor alle openbare ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan zowel de vormgeving als duurzaamheid. Het openbaar vervoer en overig verkeer laten hun sporen na. Dit gaat nooit ten koste van Ceramic Steel panels. Vuil krijgt geen kans zich te hechten aan de wanden. Jaar in jaar uit blijven de panelen hun schoonheid behouden.

Gerealiseerde projecten

Keramisch staal met unieke eigenschappen

Deze panelen worden vanwege de unieke eigenschappen geleverd en aangebracht in het openbaar vervoer en weg- en waterbouw sector. Vooral in (Metro)stations, luchthavens, auto-, fiets-, en voetgangers tunnels e.d.