Selecteer een pagina

“Wij werken verzorgd en komen onze afspraken na.

Wij zijn Basalt

Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van wegenbouw, bestrating en riolering voor bedrijven, gemeenten en particulieren. Dankzij jarenlange ervaring in het vak zijn wij in staat al uw projecten tot in detail uit te voeren. Ook voor drainage, beton en infiltratie bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze werkzaamheden verrichten we vanuit Echt. Vanuit echt beslaat ons werkterrein de gehele provincie Limburg en op verzoek ook de aangrenzende provincies. Wij garanderen uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren want: service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Beton

Bij basalt wegenbouw bent u up het juiste adres voor al uw betonwerkzaamheden. Op dit moment voeren wij diverse projecten uit in  de provincie Limburg. Onze werkzaamheden op het gebied van beton beslaan onder andere het maken van betonnen wegen of parkeervelden.

 

Asfalt

Basalt wegenbouw is gespecialiseerd in het aanleggen van asfalt. Asfalt zorgt voor een zeer stevige en egale ondergrond welke na aanleg snel te gebruiken is door bijvoorbeeld verkeer. Bij asfalt hoeft u zich daarnaast geen zorgen te maken over onderhoud. Asfalt is immuun tegen zaken als onkruid of mosgroei. Ook voor herstel van de bovenlaag van uw asfalt bent u bij Basalt aan het juiste adres!

 

Wegenbouw

Basalt kan al uw wensen op het gebied van wegenbouw realiseren. Daarnaast bouwen wij met oog voor kwaliteit en detail. Wegenbouw is niet zomaar iets. Zo houden wij sterk rekening met onregelmatige ondergronden en gebruiken wij de meest moderne apparatuur om uw opdracht uit te voeren.

 

“Kennis op alle gebieden van wegenbouw door ervaring.”

Bestrating

Ook voor alle bestrating werkzaamheden bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Wegenbouw is namelijk meer dan alleen asfalt. Bij Basalt weten we van aanpakken en verzorgen we alle projecten in verschillende takken van het begrip bestrating. Hierbij kunt u denken aan functionele bestrating bij bijvoorbeeld parkeerplaatsen, maar ook sierbestrating wat onderdeel van een geheel is. Samen met u kijken we naar de juiste invulling van uw project en kiezen we de optimale bestratingsvormen.

 

Riolering

Van hemelwater tot hoofdriool, Basalt is uw partner voor al uw rioleringswerkzaamheden. Bij een bestrating projecten is een goede afvoer van water van groot belang. Ons personeel beschikt over voldoende vakkennis om ook uw project compleet te maken met rioleringswerkzaamheden. Basalt voert daarnaast werkzaamheden uit met betrekking tot het plaatsen van putten of straatkolken. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

 

Infiltratie

Infiltratie, oftewel waterbeheer omvat alle werkzaamheden om ervoor te zorgen dat water op een juiste manier wordt afgevoerd van uw terrein. Dit kan zowel hemelwater als rioolwater zijn. Onze dienstverlening op het gebied van infiltratie is erg breed. Zo brengen wij drainagesystemen aan of plaatsen wij een compleet riool. Daarnaast wordt bij infiltratiesystemen rekening gehouden met het verdrogen van grond. Door regenwater optimaal in te zetten om verdroging te voorkomen blijft ook uw terrein in optimale conditie.

 

“Wij bieden een service van A tot Z. Volledige ontzorging.”

Neem contact met ons op

Basalt Wegenbouw B.V.

Drs. J. Lebensstraat 1
6116 BM  Roosteren
T: +3146 850 59 08
M: +31 6 24 32 57 56
E: info@basaltwegenbouw.nl

W: www.basaltwegenbouw.nl

Elzenstraat 12
6587 AE Middelaar

T: 024-3221644
F: 024-3240715

E: info@basaltwegenbouw.nl

W: www.basaltwegenbouw.nl