Vacatures bij de Overheid

Jobvizier vacatures RSS feed
 1. Business Developer - Vervuld! Utrecht

  TOPGROEN heeft als missie om Nederland weer groen te maken. Simpelweg zoveel mogelijk vierkante meters zwarte daken groen maken, het maakt niet uit, groot of heel klein, alle beetjes helpen. We gaan voor 1.000.000 m2 in 2030.

  Geloof jij in deze missie en kun jij eraan bijdragen om deze samen met ons waar te maken? Don’t miss out!

  We zoeken een zelfstandig en verantwoordelijk persoon met een commerciële en creatieve instelling die enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt. Ervaring in de branche is niet noodzakelijk, drive en ambitie zeker wel!

  Verandering is als een zaadje. In het begin is er weinig van te merken, beweegt het vooral ondergronds. Tot er plots iets nieuws de wereld in schiet. TOPGROEN is klaar om te bloeien. Samen met heel Nederland willen we ieder dak, van groot tot postzegelformaat, koesteren en met groen bedekken tegen 2030. We stoppen niet tot de teller op 1.000.000 m2 staat. En dan weer verder. Soms kan iets simpels de hele wereld veranderen, als er maar genoeg mensen (lees: Nederlanders als jij en ik) meedoen.

  Groot of klein, garages, kantoren, tuinhuisjes... maakt niet uit: alle beetjes groen helpen. Niet alleen voor je dak zelf (beter isolatie en langere levensduur), maar ook voor je buurt (meer biodiversiteit en prettiger wonen), voor heel Nederland en dus uiteindelijk voor het klimaat. De wereld beter maken door de wereld groener te maken, dat kan dus beginnen bij jouw dak(je). Hoofden bij elkaar, handen ineen, daken TOPGROEN. Make Holland Green Again!

  Check deze korte video!

 2. Senior Service Engineer Vervuld! Veenendaal

  Het betreft hier een buitendienst functie waarin je o.a. verantwoordelijk bent voor:

  • Het installeren van CNC machines / cobots op klantlocatie
  • Diagnose, herstel en onderhoud werkzaamheden aan CNC draaimachines en bewerkingscentra en cobots
  • Het oplossen van storingen aan de diverse machines en cobots bij klanten
  • Concrete bijdrages leveren aan technische oplossingen voor onze klanten
  • Zorgdragen voor alle administratieve werkzaamheden (rapportage klantbezoeken)
  • Op- en afbouw van machines en accessoires voor beurzen en/of showroom

  • Afgeronde mbo-opleiding richting techniek
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Zelfstandig en klantgericht kunnen werken
  • Kennis van Fanuc, Heidenhain en Siemens zijn een prè

  Wij bieden:
  Uitdagende rol als engineer bij een toonaangevende leverancier van CNC machines, informele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden. Uiteraard een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Dymato opgericht in 2004 is een dynamische organisatie en succesvol leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots. Dymato wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

  Ons deskundig team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

  Dymato wordt als vooraanstaande vertegenwoordiger door de fabrikanten van machines ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dit heeft al geleid tot diverse internationale erkenningen voor Dymato. Met ons leveringsprogramma, de know-how van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie in de dienstverlening, heeft DYMATO in de markt een belangrijke positie ingenomen.

 3. Area Sales Manager Singapore - Vacancy Fullfilled Singapore

  We are currently seeking a strong business developer and closer with capital equipment background who can execute on sales opportunities and grow our Southeast-Asia business.

  • Maintain and expand our relationship with current customers and stakeholders, keeping top of the mind awareness of our equipment and customer partnership
  • Prepare and deliver technical presentations and quotations explaining products and/or services to customers and prospects
  • Travel to Kranendonk HQ but foremost travel to existing and potential customers to determine specific needs and requirements
  • Expand sales network and grow business in the Southeast-Asia region
  • Realization of sales targets
  • Collaborate with the rest of the Kranendonk sales team to jointly supply solutions to customer requirements and provide sales support.
  • Recommend improved machinery to customers, showing how changes will lower costs or increase production
  • Advise management of industry trends and potential trade developments

  • Bachelor’s degree in Electrical or Mechanical Engineering
  • Minimum of 3 years proven and successful track record in sales of capital equipment/ Industrial Sales
  • Experience with factory automation solutions and robotics preferred
  • Understanding of engineering and technology integration project management
  • Highly motivated to work with little supervision or direction
  • Strong customer service orientation and negotiating skills
  • Must be willing to travel both domestically and occasionally internationally
  • Excellent written and oral skills in English language, additional language (e.g. Chinese is a plus)

  KRANENDONK Southeast-Asia Pte.Ltd. with its office in Singapore is part of the Kranendonk Group. We deliver Smart Robotics Solutions made by smart people.

  Our intelligent robot technology helps customers to produce in an efficient and effective way. We are a dynamic, worldwide, active company with strong growth figures and a bright looking future. Our main branches are Shipbuilding, Offshore, Transportation and Structural Steel.

  Kranendonk Southeast-Asia Pte. Ltd. Is expanding rapidly and investing in its future.

 4. Verhuurmakelaar Utrecht

  H.C.A ZET DEUR WAGENWIJD OPEN VOOR AMBITIEUS VASTGOEDTALENT!

  Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor de huisvesting van onze huurders. Dit begint bij het vinden van de juiste woningen via ons netwerk, jouw netwerk en daarbuiten.

  Je bepaalt in overleg met het team de huurprijs en verzorgt daarna de bezichtigingen met potentiële huurders.

  Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • het actief uitbreiden van onze portefeuille van verhuurders
  • de marketing van onze panden in de vorm van advertenties, social media campagnes en jouw creatieve out of the box ideeën
  • het selecteren en beoordelen van kandidaat huurders aan de hand van de aangeleverde en vereiste gegevens
  • het opstellen van de (huur-)contracten en het voeren van de bijbehorende besprekingen
  • de check-ins en check-outs van nieuwe en vertrekkende huurders
  • de gehele administratieve afhandeling van de verhuur van de panden

  We zoeken een onafhankelijk en verantwoordelijk persoon met een commerciële en creatieve instelling die enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt en oog heeft voor detail. Ervaring in een soortgelijke rol is mooi, maar drive en ambitie is minstens zo belangrijk.

  Je kent Utrecht als je spreekwoordelijke broekzak, omdat je er zelf letterlijk thuis bent. Vlotte beheersing van Nederlands en Engels (spreken en schrijven) is een must, omdat veel van onze potentiële huurders Nederlands of Engelstalig zijn.

  Daarnaast ben je fulltime beschikbaar.

  H.C.A Long Stay is een nieuw concept van H.C.A en richt zich op de lange termijn verhuur en het beheer van woningen in Utrecht en omgeving. Onze reputatie hebben we te danken aan de constante hoogwaardige kwaliteit van ons jonge, ambitieuze team.

  Wij doen er alles aan om onze bewoners het gevoel te geven dat ze thuiskomen. NO HASSLE. Excellente service. Dat is wat telt. Dat is waar we jou voor nodig hebben.

  Verder geven we weinig om klassieke kantooruren of ander gedoe. Sterker nog: hoe meer jij je eigen ding wilt doen, hoe beter. Bij H.C.A Long Stay mag je veel vrijheid, een mooie werkplek in Utrecht en unieke kansen verwachten, zeker als je die kansen zelf creëert.

 5. Robot Support Engineer Tiel

  Als Robot Support Engineer bij KRANENDONK krijg jij de kans om een actieve bijdrage te leveren in de groei van onze organisatie. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Robot Support Engineer.

  Als Robot Support Engineer krijg je de kans om de hele wereld over te reizen en kennis te maken met de mooiste robottechniek. Iedere machine van KRANENDONK is uniek en wordt klant specifiek gebouwd. Dat zorgt ervoor dat iedere uitdaging, weer een nieuwe ervaring zal zijn!

  Jij bent verantwoordelijk voor het achterhalen en oplossen van de storingen in de robotinstallaties zowel via remote support als on site. Dit doe je zelfstandig, in overleg met de klant of adviserend om zo de down time van de klant te minimaliseren. Door jouw technisch inzicht en kritische vragen weet jij te achterhalen wat de klant nodig heeft en waar het probleem zich bevindt.

  Daarnaast houd jij je als Robot Support Engineer bezig met inspecteren van de nieuwe en bestaande robotinstallaties van onze klanten. Je controleert de machine op mechanische, elektrotechnische en applicatie technische gedeelten en je brengt een passend advies uit naar de klant middels een rapport.

  Je werkt nauw samen met je zes collega’s aan maar één doel: de beste service-ervaring creëren!

  Als Robot support engineer ben je ook nog verantwoordelijk voor:

  • Het verrichten van aanpassingen aan bestaande robotinstallaties
  • Het verzorgen van trainingen en startup begeleiding bieden bij nieuwe installaties bij de klant op locatie
  • Het terugkoppelen van storingen en wijzigingen in robotinstallaties aan de leidinggevende

  Wij beloven je, geen dag zal hetzelfde zijn!

  • Afgeronde technische opleiding 
  • Ervaring met werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische werkzaamheden
  • Zin om de wereld over te reizen en ’s werelds grootste productiebedrijven te bezoeken
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Ervaring met robotsystemen, robots en robotica is een pré

  Het bedrijf waar je komt te werken alsRobot Support Engineer is KRANENDONK Smart Robotics in Tiel. Traditioneel worden robots ingezet voor repeterende productie, maar KRANENDONK's competentie ligt in het tegenovergestelde: het automatiseren van niet-repeterende productie door slimme toepassing van robottechniek in combinatie met unieke KRANENDONK software.

  De productiesystemen die KRANENDONK levert zijn klant specifieke oplossingen, die slim zijn geïntegreerd in de bestaande materiaal- en datastromen. KRANENDONK heeft veel internationale klanten en wij zijn vooral actief in de scheepsbouw, offshore en staalbouw in alle hoeken van de wereld!

  KRANENDONK is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Tiel en ondersteunende kantoren in Denemarken, Singapore, USA, China en Japan. Wil jij werken in een snelgroeiende dynamische onderneming en deel uitmaken van een enthousiast team?