Duurzaam Bouwen

<!-- start feedwind code --> <script type="text/javascript" src="https://feed.mikle.com/js/fw-loader.js" data-fw-param="30663/"></script> <!-- end feedwind code -->

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. Schiermonnikoog heeft weer internettoegang

  Schiermonnikoog is weer online. Volgens provider Kabelnoord werkt een tijdelijke oplossing, namelijk een omleiding vanaf het vasteland.
 2. Scholen mogen namen geslaagde leerlingen niet zonder toestemming publiceren

  Scholen in Nederland mogen de namen van geslaagde leerlingen alleen met hun toestemming publiceren, om zo te voldoen aan Europese privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 3. Uitvinder van BitTorrent weg bij bedrijf

  Bedenker van het BitTorrent-protocol Bram Cohen is weg bij zijn bedrijf, vertelt hij maandag aan TorrentFreak. Het bedrijf BitTorrent werd in juni overgenomen door een blockchainstart-up.
 4. Overheid VS tikt Facebook op de vingers voor discrimineren huizenzoekers

  Het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting heeft Facebook op de vingers getikt voor advertentiepraktijken die discriminerend zijn voor huizenzoekers.
 5. EU wil websites beboeten die terreurberichten niet snel genoeg verwijderen

  De Europese Commissie is van plan om sociale media door middel van een verordening te verplichten om terreurpropaganda en andere haatberichten binnen een uur van hun platform te verwijderen.