Duurzaam Bouwen

<!-- start feedwind code --> <script type="text/javascript" src="https://feed.mikle.com/js/fw-loader.js" data-fw-param="30663/"></script> <!-- end feedwind code -->

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. 'Huawei levert software voor het beheren van klantgegevens KPN'

  De Chinese telecomfabrikant Huawei, die onder een vergrootglas ligt vanwege Amerikaanse beschuldigingen van spionage, heeft software geleverd aan KPN waarmee de klantgegevens van de provider worden beheerd, meldt Trouw.
 2. Voormalig 'cultleider' Apple: 'Ik heb een monster gecreƫerd'

  De persoon die grotendeels verantwoordelijk wordt gehouden voor de merkentrouw van Apple-klanten, is zelf onderdeel geworden van de groep mensen die - ondanks kritiek op de producten - loyaal blijft aan het merk. "Ik heb een monster gecreƫerd", zegt voormalig Apple-'cultleider' Guy Kawasaki in gesprek met NU.nl.
 3. Overzichten van politieke advertenties op sociale media zijn onvolledig

  De advertentieoverzichten die Facebook, Google en Twitter in aanloop naar de Europese Parlementsverkiezingen online hebben geplaatst moeten de transparantie vergroten, maar waren in aanloop naar en op de Nederlandse stemdag nog onvolledig en vertoonden meer gebreken, blijkt uit een analyse van NU.nl.
 4. Amazon stelt in patent voor Alexa continu audio te laten opnemen

  Amazon heeft een patent ingediend om zijn spraakassistent Alexa continu audio te laten opnemen, ook voordat een gebruiker de speaker heeft geactiveerd door 'Alexa' te zeggen. De patentaanvraag werd ontdekt door Buzzfeed.
 5. 'Microsoft levert geen Windows meer aan Huawei'

  Ook Microsoft trekt zijn handen af van Huawei en levert vanaf nu geen Windows-licenties of andere diensten meer aan de Chinese techgigant, schrijft de Chinese South China Morning Post vrijdag op basis van bronnen betrokken bij de zaak.