Duurzaam Bouwen

<!-- start feedwind code --> <script type="text/javascript" src="https://feed.mikle.com/js/fw-loader.js" data-fw-param="30663/"></script> <!-- end feedwind code -->

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. Franse moslimgroep klaagt Facebook en YouTube aan voor video aanslag NZ

  De Franse Raad voor de Moslimcultuur (CFCM), een Franse organisatie voor moslims, gaat Facebook en YouTube aanklagen voor het feit dat de video van de aanslag op de moskee├źn in Nieuw-Zeeland op de sociale media zijn verspreid.
 2. 'Updatesoftware Asus-computers installeerde malware op computers'

  Hackers wisten malware via de updatesoftware van computermaker Asus te verspreiden. De aanvalssoftware werd op deze manier op een half miljoen computers geïnstalleerd, aldus onderzoekers van antivirusbedrijf Kaspersky tegenover Motherboard.
 3. Ziggo gaat internetsnelheden met 25 procent verhogen

  Internetprovider Ziggo gaat de snelheden van zijn abonnementen midden april met 25 procent verhogen. Het Max-abonnement wordt hierdoor met een downloadsnelheid van 500 Mbps aangeboden, aldus het bedrijf.
 4. 'Samsung ontsloeg marketingmedewerkers na intern onderzoek'

  Samsung heeft een aantal werknemers ontslagen na een intern onderzoek naar de Amerikaanse marketingafdeling, meldt The Wall Street Journal.
 5. Europese politie-eenheden halen grote illegale streamingdienst offline

  Politiekorpsen van onder meer Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken hebben een netwerk opgerold van illegale aanbieders van videostreams. Dat meldt de Spaanse politie.