Duurzaam Bouwen

<!-- start feedwind code --> <script type="text/javascript" src="https://feed.mikle.com/js/fw-loader.js" data-fw-param="30663/"></script> <!-- end feedwind code -->

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. Dutch FilmWorks in beroep in rechtszaak over 'downloadboetes'

  Dutch FilmWorks gaat in beroep tegen de uitspraak van de rechter in de zaak om namen, adressen en woonplaatsen (NAW-gegevens) van vermeende illegale downloaders te achterhalen.
 2. 'Twitter bewaart jarenlang verwijderde privéberichten'

  Twitter zou jarenlang privéberichten die door gebruikers zijn verwijderd bewaren op zijn servers. Dat ontdekte onderzoeker Karan Saini, meldt TechCrunch.
 3. Privacywaakhond onderzoekt gebruik privédata verkiezingscampagnes

  De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onderzoekt hoe de persoonsgegevens in handen van politieke partijen worden gebruikt tijdens verkiezingscampagnes.
 4. Kost illegaal een film downloaden jou straks 150 euro?

  In De Week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl elke week een actueel techonderwerp. Deze week duikt de redactie in het plan van Dutch FilmWorks om een brief te sturen naar mensen die vermoedelijk illegaal een film hebben gedownload.
 5. Studenten met bijbaan konden jarenlang patiëntendossiers OLVG inzien

  Jarenlang hebben studenten met een bijbaan in het Amsterdamse ziekenhuis OLVG toegang gehad tot vertrouwelijke en zeer persoonlijke informatie van nagenoeg alle patiënten die het ziekenhuis de laatste vijftien jaar hebben bezocht.