Duurzaam Bouwen

<!-- start feedwind code --> <script type="text/javascript" src="https://feed.mikle.com/js/fw-loader.js" data-fw-param="30663/"></script> <!-- end feedwind code -->

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. Wetsvoorstel in VS moet politieke reclame op sociale media inzichtelijk maken

  Een wetsvoorstel moet sociale netwerken verplichten om kopie├źn van alle politieke advertenties te bewaren en openbaar te maken.
 2. G7 en techbedrijven spreken af terreurberichten binnen 2 uur te verwijderen

  Techbedrijven gaan berichten die terreur verheerlijken voortaan binnen twee uur verwijderen. Tot nu toe gebruikten de bedrijven een zelfopgelegde limiet van 24 uur.
 3. Ruim honderd steden kandidaat voor nieuw Amazon-hoofdkantoor

  Ruim honderd steden in de Verenigde Staten en Canada hebben zich kandidaat gesteld om de nieuwe thuisbasis van webwinkelgigant Amazon te worden. Het bedrijf wil een groot, tweede hoofdkantoor bouwen.
 4. Nieuw Go-spelend algoritme is stuk krachtiger en zelflerend

  Google-dochterbedrijf DeepMind presenteerde een nieuwe versie van AlphaGo. Het algoritme speelt het bordspel Go een stuk beter dan zijn voorganger. Dat heeft hij zichzelf aangeleerd.
 5. 'Betaalde abonnementsdienst voor artikelen op Facebook vertraagd op iOS'

  Facebooks geplande betaalde abonnementsdienst voor artikelen komt alleen naar Android. Facebook en Apple zouden het niet eens kunnen worden over de voorwaarden van de dienst.