Algemene Zaken

Nieuwsberichten van Ministerie van Algemene Zaken op Rijksoverheid.nl
 1. Minister-president Rutte bij presentatie boek over prof. dr. Pinedo

  Minister-president Rutte is woensdag 22 november aanwezig bij de presentatie van het boek ‘De ontdekkingsreis van Bob Pinedo - Patiëntendokter en kankerwetenschapper’, geschreven door René Steenhorst. In Dudok in Den Haag neemt de minister-president het eerste exemplaar van het boek in ontvangst.
 2. Agenda minister-president Rutte maandag 20 november 2017

  Het geplande bezoek van minister-president Rutte aan bondskanselier Merkel vindt vandaag geen doorgang. Gezocht wordt naar een nieuwe mogelijkheid in de agenda.
 3. Minister-president Rutte bezoekt Bondskanselier Merkel

  Minister-president Rutte brengt maandag 20 november 2017 een bezoek aan Bondskanselier Merkel. Tijdens een werklunch in Berlijn spreken de minister-president en de Bondskanselier onder andere over de Leaders agenda. De agenda, opgesteld door voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk, dient als leidraad voor besprekingen over de toekomst van de Europese Samenwerking.
 4. Minister-president Rutte bij Sociale Top in Göteborg

  Minister-president Rutte neemt op vrijdag 17 november deel aan de informele Sociale Top voor eerlijke banen en groei in Göteborg, georganiseerd door de Zweedse regering en de Europese Commissie. Op de top spreken Europese regeringsleiders, vertegenwoordigers van de sociale partners en vertegenwoordigers van de Europese instellingen over sociale zaken en werkgelegenheid.
 5. Minister-president Rutte aanwezig bij opening Amsterdam International Water Week

  Minister-president Rutte houdt maandag 30 oktober 2017 een toespraak tijdens de openingsceremonie van de Amsterdam International Water Week in de RAI in Amsterdam. In zijn toespraak gaat de minister-president onder meer in op het belang van wereldwijde samenwerking en kennisdeling op het gebied van water en op de bijdrage die Nederland daaraan levert.