Algemene Zaken

Nieuwsberichten van Ministerie van Algemene Zaken op Rijksoverheid.nl
 1. Minister-president Rutte ontvangt minister-president Phuc van Vietnam

  Minister-president Rutte ontvangt maandag 10 juli minister-president Phuc van Vietnam voor een werkdiner op het Catshuis. Hierbij zijn ook minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken en staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu aanwezig.
 2. Minister-president Rutte bij Europese afscheidsceremonie Helmut Kohl

  Minister-president Rutte neemt zaterdag 1 juli namens de Nederlandse regering deel aan de Europese afscheidsceremonie van de overleden oud-kanselier Helmut Kohl in Straatsburg.
 3. Koning, Koningin en minister-president bij ingebruikname Nationaal Monument MH17

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte wonen maandagmiddag 17 juli in Vijfhuizen, gemeente Haarlemmermeer, de ingebruikname bij van het Nationaal Monument MH17 voor de slachtoffers van de ramp met vlucht MH17. Voorafgaand wordt de Nationale Herdenking MH17 gehouden.
 4. Koning en minister-president Rutte ontvangen minister-president van Curaçao

  Zijne Majesteit de Koning en minister-president Rutte ontvangen vrijdag 30 juni de heer Eugene Rhuggenaath, minister-president van Curaçao voor een kennismakingsgesprek.
 5. Minister-president Rutte ontvangt minister-president Serraj van Libië

  Minister-president Serraj van Libië brengt 29 en 30 juni 2017 een bezoek aan Nederland. Hij wordt hierbij vergezeld door minister Siala van Buitenlandse Zaken. Zij zullen onder andere worden ontvangen door minister-president Rutte. Ook staat een ontmoeting met minister Koenders van Buitenlandse Zaken op het programma.