Kwaliteit Kinderopvang
in Rivierenland NederBetuwe & Arnhem

Kwaliteit Kinderopvang in Rivierenland, NederBetuwe en Arnhem.
Wij bieden Kwaliteit. Wij werken Klantgericht binnen een Huiselijk sfeer met aandacht voor de ontwikkeling, groei en welzijn van ieder kind.
U bent van harte welkom te komen kijken!

Werelds eten

In juli gaan we Werelds Eten!

Leer de wereld kennen en weet wat er in de wereld gegeten wordt.  Wij koken (bijna) dagelijks een verse warme maaltijd voor de kinderen. Onze kok gaat in Juli een stapje verder en gaat werelds koken.  D.w.z. dat er maaltijden uit heel de wereld gemaakt gaan worden.  Om dit allemaal nog leuker te maken hebben we voor alle kinderen die warm mee-eten een paspoortje gemaakt waarop zij hun wereld-eet-reis kunnen afstempelen.    Lees meer over werelds eten in de aanstaande Voorjaars-Nieuwsflits.

VE Peuteropvang

Hoge Kwaliteit in Peuteropvang  Nu ook in Tiel & Echteld V.E. Peuteropvang.

Voor meer informatie over V.E. leest u HIER meer maar u kan ook bij uw consultatieburo  terecht als u denkt dat uw kind hiervoor in aanmerking komt.

Marieke op ten NoortMarieke op ten Noort
10:36 15 Apr 23
Wij kijken terug op een fijne tijd bij Villa Kakelbont Kinderopvang, waarin er altijd werd meegedacht in mogelijkheden en de continuïteit van de opvang gewaarborgd bleef, ook in moeilijke (corona) tijden! Onze kinderen kwamen met veel plezier naar jullie toe, waarvoor dank!
Silk MansionSilk Mansion
11:13 05 May 22
Super locatie in Tiel op de kdv/peuteropvang. Veel verblijf plezier voor je kind, lieve leidsters, goede feedback bij ophalen van je kind. Veilige omgeving en er word goed een oogje op je kind gehouden.
Rani PandayRani Panday
11:10 05 May 22
Villa Kakelbont is een geschikte kdv/peuteropvang/BSO voor uw kind, ons kind heeft daar met veel plezier gespeeld en heel veel kennis in zijn opgroei fase meegekregen. Aan ondersteuning/voeding/speelgoed en educatie is er vanuit de locaties en de leidsters veel keuze en hulp. Ik kon ons kind met een plezier brengen en ook na een hele dag ophalen, rust en regelmaat krijgen de kinderen daar ook mee. Kortom top geregeld!!! gr. Ashwina
Erik&Jorieke BoomErik&Jorieke Boom
09:49 13 Dec 21
Super opvang
angela van Ewijkangela van Ewijk
15:40 26 Jul 21
Wendy BronkWendy Bronk
19:43 15 Jun 21
Mijn kids gingen jaren naar Villa Kakelbont.Eerst naar de opvang later naar de bso. Er waren altijd leuke activiteiten voor ze te doen. Van knutselen en koken tot sporten.De communicatie met de leidsters was heel goed.Zelfs in de vakanties wilden ze graag naar de bso.De administratie was altijd prima geregeld.Dank voor jullie goede zorgen al die jaren!Echt een aanrader!
Annebel BosmaAnnebel Bosma
06:23 24 Apr 21
Mijn dames gaan al jaren naar villa Kakelbont Tiel met veel plezier. Lieve betrokken leidsters en een administratie die echt met je meedenkt. Communicatie was altijd wat weinig, maar is sinds een paar maanden echt super vooruit gegaan.
js_loader
0
Kinderdagverblijven
0
BSO’s
0
Peuteropvang