Vanaf woensdag 3 maart mogen we weer beginnen met rijlessen. We houden ons aan de maatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven. Dit betekent dat we onze auto’s extra schoonmaken. Dit neemt wat tijd, dus er is wat minder ruimte in de agenda beschikbaar. Om te proberen om iedereen te laten lessen is het nog maar mogelijk om één les per week in te plannen. We vragen je om voor de rijles begint goed je handen te wassen. Heb je verkoudheidsklachten blijf dan thuis. We hopen jullie allemaal in goede gezondheid weer te zien.

Instructeurs

 

 

Wij staan voor:

  • vinkje kwaliteit
  • vinkje klantgerichtheid
  • vinkje sociaal betrokken
  • vinkje trots en passie
 

Welkom op de website van Rijschool van Buuren

Kijk goed naar ons logo en kom te weten waar wij voor staan!

Op onze website kan je veel informatie vinden over onze rijschool. Kijk gerust rond op onze site en als je alsnog vragen hebt stel ze dan gerust.

Veel informatie kan je echter al vinden in ons logo, hieruit spreekt namelijk onze visie:

Wij verzorgen voor iedereen (verschillende kleuren in het logo) een op maat gemaakte rijopleiding (verschillende vormen van de lijnen), op een manier die bij jou past! (lengte en route van de lijnen)

Het feit dat wij onze kwaliteit-opleiding zoveel mogelijk aanpassen aan jouw wensen en mogelijkheden maakt dat wij een rijschool zijn voor iedereen! Welke aanpak je nodig hebt of welke aanpassingen je wenst, je kan bij ons terecht.

Wil je alvast een voorproefje van wat allemaal mogelijk is? Klik dan hier en vul in wat jouw wensen zijn….


Waar staan wij voor?

Wij doen ons werk met heel veel plezier doordat we een passie hebben voor ons werk. Iemand opleiden voor het rijbewijs is elke keer weer een uitdaging, want we willen zo vlot mogelijk op een leuke manier naar het rijexamen begeleiden. Dat we daarbij klantgericht te werk gaan spreekt voor zich….

Wil je eerst meer informatie over wie wij zijn en wat wij te bieden hebben? Kijk dan rustig eens op onze site of bel ons en we vertellen je alles wat je weten wilt!

avr_logo

 visio_logo
 vrb_logo

eri_logo