Home

Praktijk overname Wim van den Meerakker aan Ramon van Diepen

Na 41 jaar werkzaam te zijn geweest in Lemmer als fysiotherapeut, manueel therapeut en als osteopaat gaat Wim van den Meerakker ermee stoppen miv 1 februari 2024.

Ramon en Wim Gelukkig is er een opvolger, Ramon van Diepen. Ramon is al begonnen op de vrijdag op zijn eigen locatie in Lemmer. In februari gaat hij op de woensdag, donderdag, vrijdag en eventueel op de zaterdag beginnen. Na de zomervakantie gaat hij de gehele week aan het werk.

Ramon van Diepen heeft ook de opleiding fysio-, manuele therapie en osteopathie gedaan. Hij gaat zich hier vestigen als osteopaat. Op dit moment is hij bezig met de opleiding osteopathie voor kinderen.

In 2024 blijft Wim van den Meerakker nog wel werkzaam als osteopaat voor baby's en kinderen eventueel in samenwerking met Ramon van Diepen.

Wim en Anneke van den Meerakker willen hierbij iedereen bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking met onze praktijk.

Ramon van Diepen
Houtsaachmole 17, te Lemmer
tel. nr.06-49450509

W.G. van den Meerakker d.o. M.R.O.

Op deze site van Osteopathie praktijk Van den Meerakker te Lemmer, Friesland, kunt u informatie vinden over de geneeswijze van de osteopathie. Osteopathie behoort tot de manuele geneeswijzen. Apparaten of medicijnen komen er niet aan te pas.

In geschiedenis en wat is Osteopathie vindt u uitgebreide informatie over deze manuele geneeswijze, in het daarop volgende hoofdstuk gaan we dieper in op de bewegingssystemen.

Verder vindt u bij waarvoor Osteopathie bij welke aandoeningen Osteopathie baat kan hebben en vervolgens wordt de werkwijze / behandeling uitgelegd.

Over de opleiding en ervaring van Wim van den Meerakker kunt u lezen op de pagina persoonlijk.

Op de pagina vergoeding vindt u informatie over de vergoedingen door zorgverzekeraars.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact met ons opnemen, zie tevens onze openingstijden en tarieven.

Met vriendelijke groeten,
W. G. van den Meerakker.

 
Praktijk voor Osteopathie - W.G. van den Meerakker d.o. M.R.O.